Αιμίλιος Χειλάκης, Πάρις Κασιδόκωστας, Ηρακλής Τσουζίνοβ: Τρία "αγόρια", τρία διαφορετικά casual στιλ (φωτό)

Κούκλοι και οι τρεις ...

Τρεις διαφορετικοί άνδρες σε τρία διαφορετικά μέρη. Τι κοινό μπορεί να έχουν;

Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι από τους πολλούς Αθηναίους που προτιμούν τις μηχανές από το αυτοκίνητο, προκειμένου να αποφεύγει τη μεγάλη κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου.

Ο φωτογραφικός φακός του ndp τον εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας με διαφορετικό look. Τα μαλλιά του ήταν πιασμένα ψηλά, φορούσε γυαλιά μυωπίας με μεγάλο, μαύρο σκελετό και φορούσε chinos σε μία πολύ ανοιχτή απόχρωση του γαλάζιου με loafers χωρίς κάλτσες. 

Στη Μύκονο βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα ο Πάρις Κασιδόκωστας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και τις κοσμικές εμφανίσεις, ταξίδεψε στο νησί των ανέμων προκειμένου να απολαύσει μερικές στιγμές χαλάρωσης μακριά από τη φασαρία της πρωτεύουσας και τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Με casual look, όπως πάντα, ο Πάρις Κασιδόκωστας απόλαυσε ήρεμη βόλτα στους δρόμους της Μυκόνου όπου τον συνάντησε και ο φωτογραφικός φακός του ndp. Φορούσε μία μαύρη αθλητική βερμούδα ασορτί με μία φαρδιά κοντομάνικη μπλούζα ίδιας εταιρείας. 

Διαβάστε ακόμη: Η Μαριάννα Λάτση σε παρουσίαση βιβλίου με τον γιο της Πάρι Κασιδόκωστα - Στο ίδιο τραπέζι και η Άννα Βίσση (φωτό)

Ολοκλήρωσε το look του με φλατ παπούτσια και ψηλές μαύρες κάλτσες, καθώς κι ένα ζευγάρι γυαλιά.

Σε μία απλή βόλτα στο Γκάζι εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του ndp τον νικητή του GNTM, Ηρακλή Τσουζίνοβ. Για αυτήν την εμφάνιση του επέλεξε μία λευκή κοντομάνικη μπλούζα με ένα τσιν παντελόνι με φλατ μαύρα παπούτσια και επίσης λευκές ψηλές κάλτσες. 

Το κοινό στοιχείο των παραπάνω κυριών είναι φυσικά το απλό, casual στιλ. Έτσι, μας υπενθυμίζεται ότι δε χρειάζεται πάντα να κάνουμε "grande" εμφανίσεις, είτε γυναίκες, είτε άνδρες. Ένα απλό παντελόνι και μία όμορφη μπλούζα και off we go!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ