Άρωμα Ελλάδας στο Χόλιγουντ! Η Σάλμα Χάγιεκ έβαλε την πιο glam δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου - Δείτε τη νέα σέξι εμφάνιση της σταρ (φωτό - βίντεο)

Μετά τη Μπιγιονσε, τώρα και η καλλονή ηθοποιός!

Η Σάλμα Χάγιεκ βρέθηκε στην πρεμιέρα του 6ου κύκλου της σειράς «Black Mirror» και επέλεξε να φορέσει μία εντυπωσιακή δημιουργία της Μαίρης Κατράντζου.

Η Μεξικανή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην έκτη σεζόν του «Black Mirror» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο «Joan is Awful», στο οποίο μια γυναίκα ανακαλύπτει ότι η ζωή της έγινε σειρά. Οι απόψεις για τον νέο κύκλο της σειράς διίστανται -κάποιοι την αποθεώνουν, άλλοι πιστεύουν ότι δεν έδωσε κάτι καινούργιους στους fans που περίμεναν τόσα χρόνια να δουν τα καινούργια επεισόδια.

Διαβάστε ακόμη: Σάλμα Χάγιεκ: Σε καλοκαιρινό mood με το γαλάζιο της μπικίνι! - Ποζάρει πάνω σε σκάφος & στέλνει μήνυμα στους fans της (φωτό)

Δείτε το τρέιλερ εδώ

Για την επίσημη πρεμιέρα του «Black Mirror» στη Νέα Υόρκη, η Σάλμα Χάγιεκ επέλεξε ένα φόρεμα της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, η οποία έχει ντύσει μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες στον πλανήτη (με πιο πρόσφατο παράδειγμα την Μπιγιονσέ).

Διαβάστε ακόμη: Μπιγιονσέ: Αυτό είναι το ωραιότερο κορμάκι ever που φόρεσε η σούπερ σταρ - Η Μαίρη Κατράντζου, η δικιά μας το σχεδίασε (φωτό)

Εμφανίστηκε στο official screening της νέας σεζόν του «Black Mirror» στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα λαμπερό φόρεμα με την υπογραφή της Μαίρης Κατράντζου, κεντημένο με πούλιες σε μπλε και σμαραγδί, το glam φόρεμα έχει ιδιαίτερο V και χαρίζει Old Hollywood λάμψη.

 

 

 

 

Γοητευτική και με ένα σαγηνευτικό χαμόγελο, η Σάλμα Χάγιεκ συνδύασε το εκπληκτικό Mary Katrantzou φόρεμά της με πανύψηλες πλατφόρμες και ένα ζευγάρι chic σκουλαρίκια. Το hairstyling της ήταν απλό και κομψό, αφήνοντας τα μαλλιά της ίσια να πέφτουν στους ώμους, ενώ το μακιγιάζ της τόνιζε τα μάτια.

Η Σάλμα Χάγιεκ μας έχει συνηθίσει σε glamorous και σέξι εμφανίσεις της, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων κάθε φορά που περπατά στο κόκκινο χαλί, ενώ η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο Instagram, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ