Κρίστιαν Μπέιλ: Οικογενειακή απόδραση στη Μύκονο! Κάνουν βόλτα στα σοκάκια του νησιού (βίντεο)

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ κάνει διακοπές στο Νησί των Ανέμων

Άρωμα Χόλιγουντ μύρισε στη Μύκονο. Ο διάσημος ηθοποιός Κρίστιαν Μπέιλ κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις επέλεξε το νησί των ανέμων για να κάνει καλοκαιρινές διακοπές.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να απολαμβάνει τη βόλτα του στα Ματογιάννια μαζί με την σύζυγό του Σίμπι Μπλάζικ και τα δύο του παιδιά, την 18χρονη Έμελιν και τον 9χρονο Τζόσεφ.


Ο 49χρονος Μπέιλ είναι ένας από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το «American Psycho», τον Batman αλλά και στο «The Fighter». Για τον ρόλο του Dicky Eklund κέρδισε Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, Χρυσή Σφαίρα και το Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών Β’ Ανδρικού Ρόλου.





Το «άστρο» του Ουαλού ηθοποιού έλαμψε από μικρή ηλικία, αφού στα 13 του πρωταγωνίστησε στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Empire of the Sun» το 1987.

Διαβάστε ακόμη: Κρίστιαν Μπέιλ στις Χρυσές Σφαίρες: «Ευχαριστώ τον Σατανά που με ενέπνευσε» (Φωτό & Βίντεο)



Εκεί κέντρισε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον του κοινού και των κριτών, κάτι που έκανε αρκετές φορές στην συνέχεια της καριέρας του και συνεχίζει να κάνει έως και σήμερα.



Στην προσωπική του ζωή είναι παντρεμένος με την Σίμπι Μπλάζικ από το 2000. Όταν δεν ασχολείται με κάποια ταινία ή την οικογένειά του, υποστηρίζει ενεργά περιβαλλοντικές μη κυβερνητικές οργανώσεις, όπως η Greenpeace και το Παγκόσμιο Ταμείο για την Φύση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ