Τζον Γκούντμαν: Πως έχασε 90 από τα 177 κιλά που ζύγιζε - Η διατροφή που ακολούθησε

Αγνώριστος ο ηθοποιός, Τζον Γκούντμαν κατάφερε με μεσογειακού τύπου διατροφή να χάσει 90 κιλά

Την τεράστια απώλεια βάρους του έδειξε ο ηθοποιός Τζον Γκούντμαν στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν της σειράς «The Righteous Gemstones» στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο.

Ο ηθοποιός ξεκίνησε το ταξίδι της απώλειας κιλών το 2007 και έκτοτε έχει χάσει πάνω από 90 κιλά με την πάροδο των χρόνων.

Ο Τζον Γκούντμαν, ο οποίος προηγουμένως ζύγιζε 177 κιλά, έδειχνε άλλος άνθρωπος καθώς περπατούσε στο χαλί του 62ου τηλεοπτικού φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο, όπου εκτελούσε χρέη προέδρου της κριτικής επιτροπής.

 

 

«Ο Τζον Γκούντμαν είναι, ειλικρινά, ένας θρύλος» δήλωσε ο διοργανωτής του φεστιβάλ Λοράν Πουόνς στο Variety σχετικά με την απόφαση να οριστεί ο ηθοποιός επικεφαλής της κριτικής επιτροπής. «Ο εγγονός μου τον αγαπάει, η μητέρα μου τον αγαπάει κι εγώ τον αγαπώ. Έχει διασχίσει πολλές γενιές με μια εκπληκτική κινηματογραφική καριέρα και μια εκπληκτική τηλεοπτική καριέρα. Τα έχει κάνει όλα, έχει παίξει κάθε ρόλο».

Η διατροφή που ακολούθησε

To 2007, o Γκούντμαν ξεκίνησε την πορεία του προς την απώλεια βάρους σταματώντας το ποτό, αλλά ο προσωπικός του γυμναστής Μάκι Σιλστόουν ήταν αυτός που τον βοήθησε να προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Roseanne» εισήχθη σε ένα «διατροφικό πρόγραμμα μεσογειακού τύπου», το οποίο εστιάζει στη σημασία της ποιοτικής προμήθειας και της πλήρωσης του πιάτου σας με πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τρόφιμα ολικής αλέσεως και δημητριακά, με έμφαση στα φρέσκα προϊόντα – άπαχη πρωτεΐνη, όπως ψάρι και κοτόπουλο – και φυσικά, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ελαιόλαδο.

Γυμνάζεται επίσης 6 ημέρες την εβδομάδα, φροντίζοντας να κάνει 10.000 – 12.000 βήματα την ημέρα και χρησιμοποιεί ελλειπτικό ποδήλατο και διάδρομο.

Ο ηθοποιός Τζον Γκούντμαν στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Μόντε Κάρλο

«Απλά έτρωγα όλη την ώρα»: Τι είχε δηλώσει στο παρελθόν για το βάρος του

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για την αγάπη του για το φαγητό και τα σκαμπανεβάσματα που έχει βιώσει. «Χρειάζεται πολλή δημιουργική ενέργεια για να κάθεσαι και να σκέφτεσαι τι θα φας μετά» είχε δηλώσει αστειευόμενος στο περιοδικό People το 2010.

Ο Αμερικανός ηθοποιός έφτανε να ζυγίζει 177 κιλά

Το 2016 αποκάλυψε μερικές από τις συνήθειές του στο ABC. «Έπαιρνα μια χούφτα φαγητό και το έριχνα στο στόμα μου. Απλά έτρωγα όλη την ώρα. Κάποιες στιγμές, αποφάσιζα να κάνω κάτι. Τότε έχανα 30-35 κιλά και μετά επιβράβευα τον εαυτό μου με μια 6άδα μπίρες ή οτιδήποτε άλλο και επέστρεφα στις παλιές μου συνήθειες» είχε δηλώσει, προσθέτοντας: «Απλώς κουράστηκα. Βαρέθηκα να κοιτάζω τον εαυτό μου. Ξυρίζεσαι μπροστά στον καθρέφτη και δε θέλεις να κοιτάς τον εαυτό σου. Γίνεται επικίνδυνο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ