Βασιλιάς Κάρολος - Βασίλισσα Καμίλα: Με άμαξα έκαναν θεαματική εμφάνιση στο Royal Ascot (φωτό - βίντεο)

Πρώτη φορά ως Βασιλιάδες ...

Το περίφημο Royal Ascot "άνοιξε τις πύλες" του για τους royals χθες, Τρίτη 20 Ιουνίου. 

Φυσικά, πρώτοι από όλους έδωσαν το "παρών" ο Βασιλιάς Κάρολος και η Βασίλισσα Καμίλα, οι οποίοι πάντα πηγαίνουν σε αυτό το event αλλά φέτος πήγαν ως Βασιλιάς και Βασίλισσα.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν φάνηκαν πουθενά στην ημέρα έναρξης του Royal Ascot, ενώ μαζί με το βασιλικό ζεύγος παρευρέθηκαν οι πριγκίπισσα Άννα, ο Δούκας και τη Δούκισσα του Γκλόστερ, ο Μάικ και η Ζάρα Τίνταλ,η πριγκίπισσα Βεατρίκη, ο Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι.

Διαβάστε ακόμη: Royal Ascot: Αυτά είναι τα ωραιότερα καπέλα που έβαλαν οι fans των περίφημων υποδρομιών (φωτό)

Η απουσία του Γουίλιαμ και της Κέιτ ωστόσο δεν ήταν άσκοπη, καθώς και οι δύο είχαν κανονίσει να βρεθούν στην Εθνική Πινακοθήκη Πορτρέτων στο Λονδίνο, που άνοιξε και πάλι μετά από ανακαίνιση τριών ετών.

 

 

Η Καμίλα και ο Κάρολος τώρα βρέθηκαν στην πομπή με άμαξες προς τον ιππόδρομο και μάλιστα μοιράστηκαν την άμαξά τους με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Ουέλινγκτον.

Στη δεύτερη άμαξα πίσω τους ήταν η αδερφή της Καμίλα, Άναμπελ Έλιοτ, ο γιος της Άναμπελ, ο Σερ Μπεν Έλιοτ και η σύζυγός του Μέρι-Κλερ, μαζί με την αδερφή του Καρόλου, την πριγκίπισσα Άννα.

Η Άναμπελ ήταν μία από τις γυναίκες της Καμίλα που παρευρέθηκαν στη στέψη τον Μάιο, μαζί με τη Λαίδη Λάνσντοουν.

H εμφάνιση της Καμίλα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα με την ίδια να φορά λευκό του πάγου και να έχει λεπτομέρειες που δεν περνούν απαρατήρητες.

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα κομψό σύνολο με ασορτί καπέλο και γάντια, ενώ τα βλέμματα έκλεψε η καρφίτσα Courtauld Thomson Scallop-Shell της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η εκθαμβωτική καρφίτσα έχει σχεδιαστεί σε σχήμα κοχυλιού, που αποτελείται από σειρές διαμαντιών με ένα μόνο μαργαριτάρι στο κέντρο. Το αξεσουάρ ήταν ένα από τα πολύτιμα υπάρχοντα της βασίλισσας Ελισάβετ με μεγάλη συναισθηματική αξία αφού το είχε κληρονομήσει και η ίδια από τη μητέρα της.

Το κειμήλιο δόθηκε στη βασίλισσα Ελισάβετ, μετά το θάνατο της μητέρας της το 2002, η οποία φόρεσε την καρφίτσα σε πολλές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένου του γάμου του Zara και του Mike Tindall το 2011.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ