Ας μην ξεχνάμε το Γιώργο Δασκαλάκη & τον γολγοθά του - "Σε λιγάκι τα ποδαράκια μου θα είναι ίδια με το μπαστούνι μου" (φωτό)

Δείτε τη συγκλονιστική ανάρτηση του ...

Τη δική του προσωπική μάχη με τον καρκίνο τον τελευταίο καιρό ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής διαγνώστηκε πριν από αρκετό καιρό και έκτοτε ανεβαίνει καθημερινά τον δικό του Γολγοθά.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει δημοσιοποιήσει εξ αρχής το πρόβλημα υγείας του στα social media και έχει πραγματοποιήσει αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις μέσω Skype, μιλώντας για την περιπέτεια που περνά.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Δασκαλάκης για τον καρκίνο: «Καταφέραμε από το στάδιο 4 να τον πάμε…» - Δείτε τι είπε ο τραγουδιστής για την πολύμηνη μάχη

Η συγκλονιστική ανάρτηση
Ο γνωστός τραγουδιστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία νέα φωτογραφία του, που τον δείχνει ανεβασμένο στη ζυγαριά ενός φαρμακείου, υποβασταζόμενο από ένα μπαστούνι.

«Καλό μεσημέρι αγάπες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε με τον καλύτερο φωτογράφο…. Μαμά Κωνσταντίνα! Παλιά δεν ανέβαινα σε ζυγαριά γιατί έδειχνε όλο και προς τα πάνω… τώρα αποφεύγω γιατί δείχνει όλο και προς τα κάτω… Σε λιγάκι τα ποδαράκια μου θα είναι ίδια με το μπαστούνι μου (χαχα) Να γελάσουμε και λίγο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Διαβάστε ακόμη: Στην Αθήνα ο Γιώργος Δασκαλάκης για να υποβληθεί σε σημαντικές εξετάσεις – Η ανάρτηση της συντρόφου του

«Συνεχίζουμε να παλεύουμε το Θηρίο… δεν θα μας κερδίσει… Όσες παρενέργειες και ας μου έφερε… Στις οποίες ακόμα δεν αναφέρομαι… Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!» καταλήγει ο Γιώργος Δασκαλάκης στο μήνυμά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ