"Solstice": Λαμπερή επίδειξη μόδας με την υπογραφή του Άγγελου Μπράτη - Τι επέλεξαν οι Βίκυ Καγιά, Ναταλία Δραγούμη, Έλενα Γαλύφα (φωτό)

Και πολλοί ακόμη celebrities

Μία πολύ ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή για τον Άγγελο Μπράτη, αφού παρουσίασε τη νέα του συλλογή για τη σεζόν Καλοκαίρι/ Φθινόπωρο 2023, η οποία έφερε τον τίτλο "Solstice". Η τοποθεσία που επέλεξε ο Έλληνας σχεδιαστής για την παρουσίαση της collection του ήταν η Αγορά Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

μπράτης

"Solstice" | Τα looks των διάσημων Ελληνίδων στην επίδειξη μόδας του Άγγελου Μπράτη

Η χρωματική παλέτα της συλλογής είχε ως πηγή έμπνευσης το καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα στις Κυκλάδες, ενώ ο Άγγελος Μπράτης παρέμεινε πιστός στις single-piece-of-silk δημιουργίες του, παρουσιάζοντας μία σειρά από αέρινα φορέματα που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν με χάρη τη γυναικεία σιλουέτα. Όπως αναφέρει και στο σημείωμά του ο σχεδιαστής, αυτό που ήθελε να πετύχει είναι να δημιουργήσει μία σειρά από ρούχα που ταξιδεύουν τον κόσμο μαζί με τις γυναίκες που τα φορούν. 

καγια

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν την επίδειξη μόδας του σχεδιαστή ήταν και διάσημες Ελληνίδες όπως η Βίκυ Καγιά με Bratis φόρεμα σε έντονο ροζ και ankle boots σε ασημί mettalic απόχρωση, η οποία πόζαρε αγκαλιά με τον Άγγελο Μπράτη.

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Καγιά είσαι μια θεότητα! H εμφάνισή της στα MAD VMA: Με μαύρο Alexander Wang ασύμμετρο φόρεμα (φωτό - βίντεο)

αλιμονου

ανδριοπουλου

γαλύφα

δραγούμη

Η Τζίνα Αλιμόνου με slip dress και η Ναταλία Δραγούμη με ολόσωμη φόρμα, αλλά και οι Έλενα Γαλύφα και Χρυσιάννα Ανδριοπούλου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ