Αμάλ Κλούνεϊ: Απαστράπτουσα με χρυσή ολόσωμη φόρμα σε συνέδριο για την κλιματική αλλαγή - Παρέδωσε μαθήματα στιλ (φωτό)

Εάν υπάρχει μια διασημότητα που έχει τελειοποιήσει την ισορροπία μεταξύ συντηρητικής κομψότητας και προσιτής πολυτέλειας, αυτή είναι η Αμάλ Κλούνεϊ.

Η δικηγόρος και ανθρωπίστρια έχει χαρακτηριστεί ως παράδειγμα προς μίμηση για την αβίαστη γοητεία της. Τον τελευταίο καιρό, όμως, φαίνεται πως έχει αφήσει στην άκρη τα εντυπωσιακά φορέματα για το κόκκινο χαλί και τα off duty blazers, δείχνοντας μια προτίμηση στις ολόσωμες φόρμες.

Η Αμάλ Κλούνεϊ στο συνέδριο We Choose Earth Tour

Η Αμάλ Κλούνεϊ στο συνέδριο «We Choose Earth Tour»

Η 45χρονη δικηγόρος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ένα καλοκαιρινό mood, με τις ολόσωμες φόρμες να είναι το σύνολο της επιλογής της σε αρκετές εμφανίσεις.

Με μια ολόσωμη φόρμα, η Αμάλ Κλούνεϊ τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της

Και χθες, στη Μαδρίτη, η Αμάλ Κλούνεϊ παρέδωσε για άλλη μία φορά στιλιστικά μαθήματα, με μια ολόσωμη χρυσή φόρμα, για να μιλήσει στη σκηνή του «We Choose Earth Tour», ένα συνέδριο στο οποίο συμμετείχε ως κεντρική ομιλήτρια.

Συγκεκριμένα, η Αμάλ Κλούνεϊ φρόντισε να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα επάνω της με μια ολόχρυση ολόσωμη φόρμα με έναν ώμο. Το statement κομμάτι διέθετε μια ντραπέ λεπτομέρεια στον κορμό, ενώ το λουκ ολοκλήρωσε με διαφανείς γόβες στιλέτο με χρυσό τακούνι και μύτη.

Η αναφορά της Αμάλ Κλούνεϊ στα παιδιά της

Στο συνέδριο «We Choose Earth Tour» για τον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής και υπέρ της βιωσιμότητας, η Αμάλ Κλούνεϊ απέδειξε για άλλη μία φορά την πιστή της δέσμευση για το περιβάλλον. Κατά την ομιλία της η 45χρονη ακτιβίστρια αναφέρθηκε σε δύο πτυχές που χαρακτηρίζουν περισσότερο τη ζωή της: στον ρόλο της ως γονέα και στον επαγγελματικό της ρόλο ως δικηγόρου.

«Ως μητέρα 6χρονων διδύμων, είμαι ευγνώμων σε τόσο πολλούς ανθρώπους που έχουν αποστολή τους να δημιουργήσουν έναν ασφαλέστερο και υγιέστερο πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές. Ως δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η αποστολή μου είναι παρόμοια: σε τι είδους Γη θέλουμε να ζούμε και πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους ανθρώπους που κατοικούν στον πλανήτη μας; Αυτοί οι στόχοι είναι αλληλένδετοι», δήλωσε από τον γυάλινο άμβωνα που έχει στηθεί στη σκηνή.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της αναφέρθηκε, επίσης, στον ρόλο της ως καθηγήτριας στο Κολούμπια, μια πτυχή που της επιτρέπει να βρίσκεται κοντά στις νέες γενιές και να βλέπει ότι «δεν χρειάζονται κανέναν για να τους ενδυναμώσει»: «Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε στην άκρη και να αφήσουμε τους νέους να δείξουν τον δρόμο. Οι νέοι άνθρωποι είναι πιο ενημερωμένοι, πιο εμπλεκόμενοι και βλέπουν τους εαυτούς τους ως φορείς της αλλαγής. Νομίζω πως είναι δραστήριοι, και αν μπορέσουμε να βρούμε έναν τρόπο να αξιοποιήσουμε αυτή την ενέργεια και το ταλέντο του νεότερου πληθυσμού, ελπίζω ότι θα δούμε πρόοδο», κατέληξε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ