Χριστόφορος Βερναρδάκης: "Πάρτι" στο twitter με το τελευταίο βίντεο στο Tiktok - «Μπράβο, Φαίδων!»

Το... πρωτότυπο βίντεο στήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Χριστόφορο Βερναρδάκη συγκέντρωσε πλήθος χιουμοριστικών σχολίων στα social media

Το TikTok έχει γίνει βασικό εργαλείο στον προεκλογικό αγώνα των πολιτικών. Άλλοι με χιούμορ, άλλοι με… γκάφες κι άλλοι με μία αμεσότητα, στην οποία δεν τους έχουμε συνηθίσει, «ανεβάζουν» βίντεο για να στηρίξουν το κόμμα τους και τη δική τους υποψηφιότητα, βεβαίως.

Στόχος η νεολαία, που χρησιμοποιεί ευρέως το TikTok και στην οποία απευθύνονται όλα τα πολιτικά κόμματα, για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους.

Μία τέτοια προσπάθεια έκανε ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, το τελευταίο βίντεο του οποίου προκάλεσε «βροχή» σχολίων στο Twitter – κάτι που δεν θεωρείται «ζημιά», πάντως, αφού κόντεψε να μπει στα trends, λόγω του κάπως… ερασιτεχνικού περιεχομένου.

Το βίντεο του Χριστόφορου Βερναρδάκη, με μουσική «επένδυση» το γνωστό τραγούδι «People have the power», ξεκινά με τον ίδιο να ανεμίζει μια σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη συνέχεια καταγράφεται να περπατάει σε διάφορους δρόμους.

Τα… τρεμάμενα πλάνα του βίντεο ολοκληρώνονται με το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο, όμως, είναι… όρθιο αντί για οριζόντιο.

Τα σχόλια στο twitter

Ακόμη μία φορά οι χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστο αυτό το viral βίντεο και έκαναν δεκάδες χιουμοριστικές αναρτήσεις!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ