Η Selena Gomez στο Παρίσι σε νέες εμπειρίες ...: Το κρουασάν γίγας που δοκιμάζει στην πρωτεύουσα των boulangerie (φωτό)

Γιατί βρέθηκε εκεί;

Τους τελευταίους δύο μήνες πέρασε στο Παρίσι η Selena Gomez!

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια βρέθηκε το τελευταίο διάστημα στην πρωτεύουσα της Γαλλίας λόγω επαγγελματικών υποχρεωσεών και συγκεκριμένα λόγω γυρισμάτων για την επερχόμενη ταινία «Emilia Perez».

Μέσα από ένα φωτογραφικό καρουζέλ που δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram αποχαιρετάει την πόλη.

Μεταξύ των φωτογραφιών ξεχώρισε εκείνη που δείχνει τη δημοφιλή ηθοποιό να κρατάει ένα γίγας κρουασάν και να έχει ανοίξει το στόμα της έτοιμη να το δαγκώσει. 

 

 

Τo Παρίσι είναι γνωστό ότι ξεχωρίζει μεταξύ άλλων για τα λαχταριστά κρουσάν και γενικά τα pastry του. 

«Ευχαριστώ το Παρίσι που ήταν το σπίτι μου για δύο μήνες! Λάτρεψα κάθε στιγμή», έγραψε στη λεζάντα η αγαπημένη ηθοποιός και τραγουδίστρια, λίγες μέρες μετά την είδηση ότι θα συνεργαστεί αμέσως μετά με τον Τζόρνταν Πιλ στην μεταφορά του graphic novel «Coyotes» στη μικρή οθόνη.

«Δουλεύοντας σε αυτή την ταινία έχει αλλάξει εντελώς η ζωή μου. Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα σύντομα! Σας αγαπώ όλους», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη: H Selena Gomez βγαίνει ραντεβού με τον πρώην της Gigi hadid: Την είδαν να φιλάει τον Zayn Malik (βίντεο)

 

 

Η ταινία «Emilia Perez» του Γάλλου σεναριογράφου και σκηνοθέτη Ζακ Οντιάρ (Jacques Audiard) ακολουθεί έναν Μεξικανό βαρόνο ναρκωτικών τον οποίο υποδύεται η Βραζιλιάνα τρανς ηθοποιός Κάρλα Σοφία Γκασκόν (Karla Sofia Gascón). Υποβάλλεται σε αλλαγή φύλου για να γίνει, «γυναίκα που πάντα ονειρευόταν να είναι» και να ξεκινήσει μία νέα ζωή μακριά από τη θανατηφόρα επιχείρηση.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο ρόλος της Γκόμεζ κρατείται επτασφράγιστο μυστικό καθώς πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων με την Ζόε Σαλντάνα (Ζoe Saldana) και τον Έδγαρ Ραμίρες (Edgar Ramirez).

Διαβάστε ακόμη: Selena Gomez: Είναι για άλλη μια φορά, η γυναίκα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram

Επίσης στις 8 Αυγούστου η διάσημη ηθοποιός θα επιστρέψει ως Μέιμπελ Μόρα για την τρίτη σεζόν της σειράς «Only Murders in the Building» στο Hulu.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ