Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Τηλεοπτικά θα ήθελα να κάνω μία ταξιδιωτική εκπομπή με γυναίκες» (βίντεο)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για την ζωή της και για τα επαγγελματικά της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τις αποφάσεις ζωής που έχει πάρει ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να κάνει μία ταξιδιωτική εκπομπή στο μέλλον. 

Όπως είπε, έχει πάρει απόφαση να αντιμετωπίζει τα πάντα με χιούμορ και τόνισε: «Είμαι άνθρωπος που θα κάνει πλάκα. Αλλά αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με χιούμορ. Θα αυτοσαρκαστώ αλλά αυτό έχει και ένα μειονέκτημα, ότι πολλές φορές οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τι σου συμβαίνει, εάν υποφέρεις για παράδειγμα. Εγώ που κάνω πλάκα και αυτοσαρκάζομαι αυτό δίνει περίεργα μηνύματα στο κατά πόσο κάποιος πρέπει να προσέξει τη συμπεριφορά του, γιατί κάτι με ενοχλεί ή με πληγώνει. Μεγαλώνοντας το έχω σταματήσει αυτό – το να κάνω πλάκα – και είμαι πιο ξεκάθαρη. Αν κάποιος με ενοχλήσει θα το πω πολλές φορές. Κάποια στιγμή θα σταματήσω να προσπαθώ τελείως. Συγγνώμη ζητάω και συζητάω πράγματα, εάν σε κάτι φταίω να βελτιωθώ. Προσπαθώ να καταλαβαίνω τους άλλους αλλά όχι σε βαθμό που να τους δικαιολογώ και τα πάντα όσα κάνουν».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια συνέχισε: «Σταματάω όταν καταλάβω ότι προσπαθώ μόνο εγώ και όχι ο οποιοσδήποτε απέναντι ή όταν καταλάβω ότι με κοροϊδεύουν. Δεν με έχουν κοροϊδέψει πολλές φορές στη ζωή μου αλλά όσες φορές έχει γίνει, είναι πολύ δύσκολο. Όταν το συνειδητοποιείς δηλαδή, είναι βαρύ. Όσο περισσότερο δουλεύουμε με τον εαυτό μας, αυτό που τελικά καταφέρνουμε είναι να φύγουμε από τους άλλους και να δούμε, γιατί εμείς μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία. Αντί να προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις συμπεριφορές των άλλων και να ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους. Να μπούμε στον εαυτό μας και να ανακαλύψουμε τον λόγο που εμείς αφήσαμε κάποιον να μας συμπεριφερθεί με άσχημο τρόπο, έτσι ώστε να μην πάμε μετά σε μία άλλη περίπτωση και ξαναγίνει».

Διαβάστε ακόμη: Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η αποκάλυψη για το τροχαίο του Παντελίδη - Γιατί απέχει από τις συνεντεύξεις τον τελευταίο καιρό; (βίντεο)

Σε ό,τι αφορά τώρα την τηλεοπτική καριέρα της ως παρουσιάστρια η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε: «μου άρεσε, ήταν ευκαιρία μου να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό, όχι πίσω από ρόλους. Το είδα πολύ θετικά. Μου άρεσε η εμπειρία του backstage, είναι απαιτητικός ρόλος. Θα ήθελα τηλεοπτικά να έκανα κάτι που να είχε πλάκα και να περιλαμβάνει μετακινήσεις. Δεν έχουμε δει μία ταξιδιωτική εκπομπή με γυναίκες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ