Έφυγε από τη ζωή ο Φρέντερικ Φόρεστ - Η πορεία του στο Χόλυγουντ & ο "καημός" του που δεν έπαιξε σε πρωταγωνιστικό ρόλο (βίντεο)

Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός, Φρέντερικ Φόρεστ, σε ηλικία 87 ετών. Ο ηθοποιός ήταν πολύ γνωστός για τους ρόλους τους διάσημες ταινίες του 70' - μία εξ αυτών είναι και η «Αποκάλυψη τώρα!».

Άλλες γνωστές ταινίες είναι οι εξής: «Η συνομιλία» του Φράνσις Φ. Κόπολα, «Οι φυγάδες του Μιζούρι» του Αρθουρ Πεν και το «Τριαντάφυλλο» του Μαρκ Ραϊντέλ.



 

Μάλιστα, για την ταινία «Τριαντάφυλλο» ο Φρέντερικ Φόρεστ υπήρξε και υποψήφιος για Όσκαρ στην κατηγορία του Β' Ανδρικού Ρόλου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας 

Γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1936 στο Τέξας με ένα και μόνο όνειρο: να γίνει ηθοποιός. Ωστόσο, η νευρικότητα που τον διακατείχε δεν του επέτρεψε να τα καταφέρει σε κάποια οντισιόν.

Βέβαια, έπειτα, φοίτησε στο Χριστιανικό Πανεπιστήμιο του Τέξας όπου έλαβε μία δευτερεύουσα εκπαίδευση στην υποκριτική τέχνη και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στις σπουδές ραδιοφώνου και τηλεόρασης.

Να σημειωθεί, δε, ότι παρά το δυνατό του ξεκίνημα, αναφορικά με το Χόλιγουντ η μετέπειτα καριέρα του δεν ήταν ανάλογη και αυτό γιατί δεν κατάφερε ποτέ να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά αντίθετα, παρέμεινε σε δευτερεύοντες ρόλους.

Ο τελευταίος του ρόλος ήταν στην ταινία «Όλοι οι άνθρωποι του βασιλιά» (2006)

Στην τηλεόραση είχε εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια του «21 Jump Street» (1987), και στις μίνι σειρές «Lonesome Dove» (1989), «I Know My First Name Is Steven» (1989), και «Andersonville» (1996).

Ο Φρέντερικ Φόρεστ είχε παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ