Τομ Κρουζ: Δηλώνει «φαν» της Ελλάδας - «Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός» (βίντεο)

Η καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα από τον σταρ του Χόλιγουντ, Τομ Κρουζ

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπητούς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Κάθε καλοκαίρι εκατομμύρια πολίτες από ολόκληρο τον πλανήτη επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς αγαπούν την Ελλάδα, σέβονται την ιστορία της και φροντίζουν να την επισκέπτονται αρκετά συχνά.

Ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί διάσημοι, οι οποίοι προσελκύουν τους παπαράτσι και με αυτό τον τρόπο διαφημίζουν τη χώρα μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εκτός από την Αθήνα, οι τουρίστες προτιμούν και κάποια από τα πανέμορφα νησιά της Ελλάδας, μέσα στα οποία μπορούν να απολαύσουν τον ελληνικό τρόπο ζωής: Παραλίες, θάλασσες, παραδοσιακό φαγητό, συρτάκι και χορούς μέχρι το ξημέρωμα!

Ο Τομ Κρουζ υμνεί την Ελλάδα

Ένας από τους μεγάλους «οπαδούς» της χώρας μας φαίνεται πως είναι ο Τομ Κρουζ.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε με Έλληνα δημοσιογράφο, στα πλαίσια της πρεμιέρας της νέας του ταινίας «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση – Μέρος Πρώτο» και δεν δίστασε να αποθεώσει την Ελλάδα.

«Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίο φαγητό, σπουδαίος λαός» είπε ο πασίγνωστος ηθοποιός, ο οποίος δηλώνει ανοιχτά μεγάλος «φαν» της χώρας μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ