ΗΠΑ: Πρώτα την απείλησε με όπλο και τη λήστεψε, μετά της ζήτησε ραντεβού - «Είσαι πολύ όμορφη, θα σου επιστρέψω τα χρήματα» (βίντεο)

Η Άμπερ Μπεράουν έλεγχε το γραμματοκιβώτιό της, όταν ο Ντέιμιεν Μπόις την απείλησε με όπλο και τη λήστεψε

Μια γυναίκα στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ κατηγόρησε έναν άνδρα πως την λήστεψε υπό την απειλή όπλου κι αφού την ανάγκασε να τον κάνει φίλο στο Facebook, έπειτα βρέθηκε στο σπίτι της και την πίεζε για να βγουν ραντεβού.

Στις 8 Μαΐου, η Άμπερ Μπεράουν έλεγχε το γραμματοκιβώτιό της, όταν την προσέγγισε ο Ντέιμιεν Μπόις και την απείλησε ώστε να μπουν στο σπίτι της. Εκείνη αρνήθηκε και του έδωσε περίπου 100 δολάρια που είχε στο αυτοκίνητό της από τα φιλοδωρήματα που είχε κερδίσει παραδίδοντας πίτσες.

 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας έβγαλε όπλο και το έστρεψε προς το μέρος της και απαίτησε από τη νεαρή κοπέλα να τον κάνει add στο Facebook. «Πίστεψα πως αν τον έκανα στο add στο Facebook, θα έφευγε, και το έκανε» σημείωσε η ίδια, μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. Έκτοτε, η ιστορία της έχει γίνει γνωστή σε παναμερικανικό επίπεδο.

Λίγο αργότερα, άρχισε να δέχεται μηνύματα από τον Μπόις, μεταξύ των οποίων ένα στο οποίο την καλούσε να συναντηθούν, όπως αναφέρεται και στα σχετικά δικαστικά έγγραφα.

«Είσαι πολύ όμορφη για να σε ληστέψω» ανέφερε ο άνδρας, σε ένα από τα μηνύματά του, ενώ υποσχέθηκε στο θύμα του να επιστρέψει τα 100 δολάρια.

«Προσπάθησε να μου κλέψει τα πράγματα, αλλά μου στέρησε και την αίσθηση της ασφάλειας στο ίδιο μου το σπίτι» τόνισε η νεαρή.

Ο Μπόις συνελήφθη συλληφθεί και διώκεται για ένοπλη ληστεία και οπλοκατοχή. Το δικαστήριο όρισε εγγύηση 7.500 δολαρίων για την απελευθέρωσή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ