Τα top σκουλαρίκια για όλες τις περιστάσεις του φετινού καλοκαιριού - Κρικάκια, με απίθανα σχέδια και χρώματα

Καλοκαιρινά και πανέμορφα, όλα.

Η αγαπημένη εποχή κάθε γυναίκας είναι εδώ. Έχεις ήδη βγάλει τα καλοκαιρινά από την ντουλάπα σου και ταυτόχρονα σκρολάρες στο Instagram ρίχνοντας κλεφτές ματιές στις θερινές κολεξιόν των αγαπημένων σου σχεδιαστών.

Και αφού αποφάσισες ότι η γκαρνταρόμπα σου χρειάζεται επειγόντως ανανέωση, τότε γιατί να μην συμπληρώσεις κάθε νέο look με ένα ζευγάρι hot σκουλαρίκια;

Για μοναδικές καλοκαιρινές εμφανίσεις γεμάτες ενέργεια και άποψη, τα σκουλαρίκια είναι χωρίς αμφιβολία το νούμερο ένα αξεσουάρ. Οι στιλάτοι κρίκοι ταιριάζουν τέλεια με το αγαπημένο σου maxi φόρεμα, ενώ οι chic πέρλες συμπληρώνουν άψογα εκείνο το mini black dress που ανυπομονείς να φορέσεις. Ακόμα και τα κρεμαστά έχουν τη θέση τους στο beach outfit σου – αρκεί να τα συνδυάσεις με ένα υπέροχο boho καφτάνι!

Πάμε να δούμε μαζί 4 εντυπωσιακά σκουλαρίκια από τη LifeLikes που σίγουρα αξίζουν μία θέση στη συλλογή σου φέτος το καλοκαίρι!

Εκθαμβωτικό χρυσό

Η λάμψη του χρυσού είναι αιώνια και μαγνητίζει πάντοτε κάθε βλέμμα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα χρυσά κοσμήματα πρωταγωνιστούν στο καλοκαιρινό styling, αφού δένουν αρμονικά με αμέτρητα χρώματα και υφάσματα, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το μαυρισμένο σου δέρμα.

Τα σκουλαρίκια κρίκοι Chroma Bold αποτελούν την ιδανική επιλογή για σένα που αγαπάς τις χρυσές αποχρώσεις. Είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα από ορείχαλκο με επιχρύσωμα 18 καρατίων και ξεχωρίζουν για το έντονο λευκό περλέ σμάλτο τους αλλά και το ανάγλυφο σχέδιό τους.

Σκουλαρίκια Chroma Bold Λευκό Περλέ Χρυσό

Διαχρονικές τεχνοτροπίες

Το retro είναι το νέο μοντέρνο και η νοσταλγία του παρελθόντος έχει μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα trends της σύγχρονης pop κουλτούρας. Από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, μέχρι τη μόδα και το lifestyle, τάσεις προηγούμενων δεκαετιών επανέρχονται δυναμικά και ανταμώνουν με σύγχρονες αισθητικές προσεγγίσεις.

Αν αναζητάς ένα ιδιαίτερο κόσμημα που προσφέρει ένα μοντέρνο twist στα κλασικά στοιχεία της ελληνικής παράδοσης, τότε τα σκουλαρίκια Stavrovelonia Nostalgia της LifeLikes θα κερδίσουν μια θέση στην καρδιά σου. Οι χειροποίητοι αυτοί κρίκοι είναι φτιαγμένοι από επιχρυσωμένο ορείχαλκο και ενσωματώνουν ένα νήμα σε κοραλί και λουλακί αποχρώσεις κεντημένο με τη διαχρονική τεχνική της σταυροβελονιάς.

Σκουλαρίκια Stavrovelonia Nostalgia

Παιχνιδιάρικες αποχρώσεις

Το καλοκαίρι θέλει το χρώμα του, κι όσο πιο έντονο, τόσο το καλύτερο! Άσε για λίγο στην άκρη τα χειμερινά παλ και πειραματίσου με τολμηρές χρωματικές παλέτες και εκκεντρικούς συνδυασμούς: φούξια, πορτοκαλί, πράσινο λάιμ και κίτρινο είναι μερικές μόνο αποχρώσεις που μπορείς να εφαρμόσεις τόσο στο ντύσιμό σου, όσο και στα κοσμήματά σου.

Για σένα που είσαι τύπος εναλλακτικός και όταν μιλάμε για μόδα σκέφτεσαι… out of the box, προτείνουμε τα χειροποίητα σκουλαρίκια Bouboukaki Magenta, ένα ζευγάρι κρίκους από ορείχαλκο επιχρυσωμένους με χρυσό 18 καρατίων και τυλιγμένους περίτεχνα με ημιπολύτιμες πέτρες σε ροζ-φούξια χρώμα.

Σκουλαρίκια Bouboukaki Magenta

Μποέμικη ελευθερία

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα μόνο στυλ που να αντιπροσωπεύει απόλυτα την ανεμελιά του καλοκαιριού, το boho chic θα κέρδιζε με διαφορά. Οι χαλαρές γραμμές, τα εμπριμέ prints και τα κροσέ κεντήματα συνθέτουν ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα που γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερο όταν συνοδεύεται από μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα.

Ώρα να βγάλεις προς τα έξω την αέρινη boho ομορφιά σου με τα επιχρυσωμένα σκουλαρίκια Καρέ με Φούντα της LifeLikes. Το μυστικό τους βρίσκεται στο πολυγωνικό στοιχείο τους, ένα υπέροχο κέντημα σταυροβελονιά, αποτελούμενο από μπλε, γαλάζια και λευκή κλωστή, αναφέρει το beautetinkyriaki

Σκουλαρίκια Kare με Φούντα Μπλε

Όποιο ζευγάρι κι αν διαλέξεις, ένα είναι σίγουρο: καμία από τις εμφανίσεις σου δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη φέτος το καλοκαίριΒρες ακόμη περισσότερα σκουλαρίκια από τη LifeLikes, κάνε mix & match με τα αγαπημένα σου outfits και απογείωσε το καλοκαιρινό σου look εύκολα και απλά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ