Κρίσι Τέιγκεν - Τζον Λέτζεντ: Γονείς για τέταρτη φορά - Μόλις πέντε μήνες μετά την γέννηση της κόρης τους Έστι, γεννήθηκε ο γιος του μέσω παρένθετης (φωτό)

Ο γιος τους γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας .

Η Κρισι Τέιγκεν (Chrissy Teigen) και ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ(John Legend) ξάφνιασαν ευχάριστα τους θαυμαστές τους,  μόλις ανακοίνωσαν την γέννηση του τέταρτου μωρού τους μόλις πέντε μήνες μετά την γέννηση της κόρης τους Έστι.

Με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πανευτυχής μαμά μοιράστηκε μεταξύ άλλων τα πρώτα στιγμιότυπα του αξιολάτρευτου Wren Alexander Stephens ο οποίος γεννήθηκε, με πολλά μαλλιά, μέσω παρένθετης μητέρας στις 19 Ιουνίου.

Δείτε επίσης: Κρίσι Τέιγκεν: ‘’Στην πιο σκοτεινή μέρα της ζωής μας, θα πενθήσουμε, θα αγκαλιαστούμε, θα αγαπηθούμε πιο πολύ, θα το ξεπεράσουμε’’ (φωτό)

«Το 2021 απευθυνθήκαμε σε ένα κέντρο παρένθετης μητρότητας, με την πρώτη μας αλληλογραφία να μας ρωτάει για το ενδεχόμενο να έχουμε 2 παρένθετες μητέρες, για να μας φέρει η καθεμία ένα υγιές αγοράκι ή κοριτσάκι.

Δίδυμα, κάπως έτσι!», έγραψε η διάσημη επιχειρηματίας σε μια μακροσκελή ανάρτησή στο Instagram μιλώντας για την επιθυμία της να αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

 

 

Η αποβολή που είχε 

Τον Σεπτέμβριο του 2020, το μοντέλο ανακοίνωσε την απώλεια του γιου της, στον 5ο μήνα μίας δύσκολης εγκυμοσύνης που είχε

Τον Αύγουστο του 2022 , έμεινε έγκυος και γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

 

 

 

 

Να σημειωσουμε πως το μοντέλο, αρραβωνιάστηκε τον τραγουδιστή John Legend τον Δεκέμβριο του 2011, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ του 2006 για το τραγούδι "Stereo", στο οποίο έπαιζε το ερωτικό του ενδιαφέρον. 

 

 

 

 

Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013 και γιόρτασαν τον γάμο τους στις 14 Σεπτεμβρίου στο Κόμο της Ιταλίας.

Tον Απρίλιο του 2016 , καλωσόρισαν την κόρη τους Λούνα και τον Μάιο του 2018 τον γιο του Miles Theodore Stephens. Πλέον η τετραμελής οικογένεια πετάει στα σύννεφα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ