Κέιτ Μίντλετον: Kέρδισε βραβείο σε διαγωνισμό φωτογραφίας - Δείτε το εκπληκτικό πορτραίτο που τράβηξε την βασίλισσα Καμίλα

Δείτε την φωτογραφία που τράβηξε η Πριγκίπισσα... 

Συγχαρητήρια για την πριγκίπισσα της Ουαλίας! Το απολαυστικό πορτρέτο της βασίλισσας Καμίλα που φιλοτέχνησε η Κέιτ κέρδισε ένα σημαντικό βραβείο.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία τραβήχτηκε το 2022 στους κήπους του Ray Mill House - του αγροτικού καταφυγίου της βασίλισσας στο Lacock του Wiltshire.

 

 

 

 

Η εκπληκτική λήψη της Κέιτ κέρδισε το βραβείο εξώφυλλο της χρονιάς στα βραβεία PPA, αφού εμφανίστηκε στο cover της ειδικής βασιλικής έκδοσης του περιοδικού Country Life.

Η Καμίλα πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του Country Life ως προσκεκλημένη συντάκτρια για να γιορτάσει τα 75α γενέθλιά της και την 125η επέτειο του περιοδικού.

Δείτε επίσης: Kate Middleton: Το ονειρικό ροζ φόρεμά της - Που το έχει ξανά φορέσει, που θα το βρείτε (φωτό - βίντεο)

Στη φωτογραφία, την βλέπουμε να κάθεται σε ένα παγκάκι στον ανθισμένο κήπο της, κρατώντας ένα καρότσι γεμάτο με πελαργόνια.

Για την ειδική φωτογράφιση, η Καμίλα φόρεσε ένα όμορφο μπλε και λευκό φλοράλ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μια μπλε ζακέτα.

Ήταν η πρώτη φορά που η τότε Δούκισσα του Κέιμπριτζ τραβοσε το επίσημο πορτρέτο μιας royal, αναφέρει το hellomagazine

Η πριγκίπισσα Κέιτ είναι ερασιτέχνης φωτογράφος και βγάζει τακτικά πορτρέτα των δικών της παιδιών, του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούη.

Σύμφωνα με την επιμελήτρια Claudia Acott Williams, ο παππούς της Κέιτ, ο Peter Middleton, ήταν εκείνος που προκάλεσε το ενδιαφέρον της για τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ