17 χρόνια γάμου για την Τίνα Μεσσαροπούλου και τον σύζυγό της Γιώργο Μυλωνάκη - '' Ευκολίες, δυσκολίες, χαρές, λύπες, σ'αγαπώ κάθε μέρα πιο πολύ''

Δείτε την vintage pic που μοιράστηκε! 

Μια σημαντική ημέρα ήταν  η χθεσινήγια την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε επέτειο γάμου.

Συγκεκριμένα ,  πριν από 17 χρόνια παντρεύτηκε με τον σύζυγό της Γιώργο Μυλωνάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

«Γνωριστήκαμε στην εφημερίδα Απογευματινή. Δουλεύαμε και οι δύο στα διεθνή. Κάναμε παρέα ως φίλοι και στην πορεία προέκυψε ο έρωτας. Γνωριστήκαμε το 1999 και η σχέση έγινε τρία χρόνια μετά. Παντρευτήκαμε το 2006», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Με αφορμή, λοιπόν, την επέτειο γάμου τους η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Γιώργος Μυλωνάκης έκαναν κάποιες πολύ τρυφερές αναρτήσεις στα social media.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου κοινοποίησε μια φωτογραφία στο Instagram  από εκείνη την ημέρα και στη λεζάντα έγραψε: «17 χρόνια γάμου που τα έχουν όλα και πέρασαν νεράκι! Σαν χθες μου φαίνεται εκείνη η πρώτη μέρα του Ιουλίου ημέρα Σάββατο όπως σήμερα με πολλή ζέστη που ξεκίνησε να γράφεται το βιβλίο της κοινής μας ζωής. Ευκολίες, δυσκολίες, χαρές, λύπες αλλά πάνω από όλα πολλή αγάπη, θαυμασμός ο ένας για τον άλλο, κατανόηση και δυο υπέροχα αγόρια! Σε αγαπώ κάθε μέρα πιο πολύ @georgemilon! 1.7.2006».

Από την άλλη, ο Γιώργος Μυλωνάκης ανήρτησε επίσης μια φωτογραφία από τον γάμο του με τη δημοσιογράφο και σημείωσε: «17 χρόνια γάμου με την @TinaMess αμέτρητες στιγμές χαράς και ευτυχίας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ