Συγκίνηση & δάκρυα στο φινάλε της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου - Το "ραντεβού" για τον Σεπτέμβρη & η αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη (φωτό - βίντεο)

Κανείς δε γινόταν να μη λυγίσει ...

Αυλαία έριξε χθες, Κυριακή 2 Ιουλίου η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega, "Χαμογέλα και πάλι".

Συγκίνηση και δάκρυα γέμισε το πλάτο του Μega, καθώς μετά από μία γεμάτη ειδησεογραφική χρονιά τα μέλη του πάνελ του "Χαμογελά και πάλι" αποχαιρέτησαν το κοινό τους.

Βασικό, όλων ήταν και η αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη, η οποία μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας με τη Σίσσυ Χρηστίδου γυρίζει σελίδα και κατατάσσεται στην ομάδα του Γιώργου Λιάγκα.

 

 

«Ξέρετε ότι αυτό το πλάσμα είναι μαζί μας από την αρχή. Αυτή την εκπομπή την ξεκινήσαμε εγώ, ο Παύλος, η Ελένη και ο Κωνσταντίνος σε ένα πλατό που κάθε Δευτέρα ξεστηνόταν, ήταν με κινητούς τοίχους. Ήταν περίεργες συνθήκες αλλά το κέφι, η χαρά και η ενότητα που είχαμε ως ομάδα ήταν πάνω από όλα αυτά. Ήρθε η στιγμή αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλον επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει από την πρώτη χρονιά, όσο θέλεις να είσαι εδώ θα είσαι. Την αγαπάω πάρα πολύ, πέρα από την επαγγελματική μας σύνδεση, σαν άνθρωπο είναι μια αγνή και καθαρή ψυχή. Όπου και αν βρεθεί θα είναι μεγάλη τους τύχη και χαρά και… το νου τους!» ανέφερε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: «Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω πόσο σπουδαίος είναι ο πατέρας μου» (βίντεο)

Αμέσως μετά το βίντεο, η Ελένη Βουλγαράκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Ξέρω πόσο σας αγαπώ και πόσο σας αγαπώ. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Πήρα πάρα πολλή στήριξη και αγάπη. Θα μου πουν γιατί κλαις… Άκουσα τη ψυχή μου. Κλείνει ένας τηλεοπτικός κύκλος. Σας αποχαιρετώ γιατί συναναστρεφόμασταν πέντε χρόνια, είναι μόνο τηλεοπτικός ο κύκλος που κλείνει. Δεν ξέρω τι να πω για σένα Σίσσυ. Είναι τυχερός όποιος βρίσκεται δίπλα σου. Σε ευχαριστώ για όλα. Είμαι ευγνώμων».

 

 

Στο πλατό,λοιπόν, βρέθηκαν όλοι οι συντελεστές της ψυχαγωγικής εκπομπής, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ανανεώνει το ραντεβού για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sissy (@sissychristidou)

 

Αργότερα, η Σίσσυ ανήρτησε ένα φωτογραφικό καρουζέλ με στιγμιότυπα μαζί με διάφορους συναργάτες της και συνόδευσε με μία τρυφερή λεζάντα: "End of season 5! ?❤️ Χρονιά γεμάτη… Γεμάτη αγάπη, χαρά, κέφι, αγωνία, δουλειά, πίεση, αγκαλιές, κλάματα, γέλια… Σας ευχαριστώ που κρατάτε αυτή την παρέα ενωμένη.. σας ευχαριστώ που κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα μας… Ελπίζω να είστε τόσο ευλογημένοι όλοι στη δουλειά σας και να πορεύεστε με οικογένεια… Οικογένεια δεμένη, αγκαλιά ανεκτίμητη. Ομάδα πολύτιμη. Χρωστάω τόσα «ευχαριστώ» που ότι γράφω μοιάζει λίγο.. υπέροχοι μου άνθρωποι, τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς εσάς.. σας αγαπώ πολύ.. "

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ