Joyeux anniversaire: 12 χρόνια γάμου για τον Αλβέρτο και την Σαρλίν - Aς θυμηθούμε τις φωτογραφίες της τελετής που άφησε εποχή (βίντεο)

Χρόνια τους πολλά!

Μία φωτογραφία με πρωταγωνιστές τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Σαρλίν δημοσίευσε το παλάτι του Μονακό!

Και αυτό φυσικά γιατί γιορτάζουν την επέτειο των 12 χρόνων γάμου.

Διαβάστε ακόμη: Παραμυθένιος γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Σαρλίν - Υπέροχες φωτό με αφορμή την 8η επέτειο των γάμων τους

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε στο τουρνουά ράγκμπι Sainte Devote τον Απρίλιο, δείχνει το ζευγάρι να μιλάει και να κοιτάζει ο ένας τον άλλον με αγάπη. Στην λεζάντα έγραφε: «Ευτυχισμένη επέτειος γάμου στις Υψηλότητές τους πρίγκιπα Αλβέρτο και πριγκίπισσα Σαρλίν».


Να υπενθυμίσουμε ότι τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν κάποιες φήμες χωρισμού σχετικά με το πριγκιπικό ζεύγος. Έτσι το παλάτι θέλησε να στείλει ένα μήνυμα και να δώσει τέλος σε αυτά τα "κουτσομπολιά" δείχνωντας πως η αγάπη είναι ένα ισχυρό όπλο για τη διατήρηση ενός γάμου. 

Οι θαυμαστές έσπευσαν να μοιραστούν τις ευχές τους, με έναν να σχολιάζει: "Ευτυχισμένη επέτειο γάμου στον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. Σας εύχομαι πολλές, πολλές ευτυχισμένες επετείους. Πριν από 12 χρόνια παρακολούθησα με ευτυχία την υπέροχη τελετή του γάμου σας, ήταν μεγαλειώδης. Πριγκίπισσα Σαρλίν δεν έχω δει ποτέ μια νύφη τόσο όμορφη όσο εσείς".

Διαβάστε ακόμη: Το Μονακό τιμά τον πρίγκιπα του! Ο Αλβέρτος και οι πριγκίπισσες Καρολίνα, Σαρλίν, Στεφανί στις γιορτές για τον πατέρα & πεθερό Ρενιέ (φωτό)

Άλλοι πρόσθεσαν: «Ευτυχισμένη επέτειο,αξιολάτρευτο βασιλικό ζευγάρι", «Joyeux anniversaire» και: «Αυτό το βλέμμα όμως».


Το ζευγάρι πιθανότατα θα πέρασε χθες την ημέρα μαζί με τα δίδυμα παιδιά του, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, που θα γίνουν εννέα ετών αργότερα φέτος.

Το χρονικό της γνωριμίας του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας του Μονακό

Ο Αλβέρτος και η Νοτιοαφρικανή Ολυμπιονίκης κολυμβήτρια Σαρλίν Γουίτστοκ γνωρίστηκαν στην κολυμβητική συνάντηση Mare Nostrum στο Μονακό το 2000, αλλά έκαναν το δημόσιο ντεμπούτο τους ως ζευγάρι στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2006.

Ο πρίγκιπας έκανε πρόταση γάμου στην Σαρλίν με ένα διαμάντι τριών καρατίων σε σχήμα αχλαδιού τον Ιούνιο του 2010 και το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου κατά τη διάρκεια τριών ημερών πλούσιων εορτασμών τον Ιούλιο του 2011, με τη νύφη να εντυπωσιάζει με ένα μεταξωτό φόρεμα Armani Privé χωρίς ώμους.

Η 33χρονη τότε Σαρλίν, φόρεσε ιβουάρ νυφικό με κεντημένα λουλούδια, έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της στο παλάτι όπου την περίμενε ο 53χρονος Αλβέρτος, χαλαρός και χαμογελαστός.

Στιγμιότυπο από το γάμο του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν

Διαβάστε ακόμη: Σύσσωμη η οικογένεια του Μονακό στο μπαλκόνι για τη γιορτή του Αγίου Ιωάννη: Πρίγκιπας Αλβέρτος & πριγκίπισσα Σαρλίν με τα διδυμάκια τους βλέπουν τις "φωτιές" (φωτό)

Η γέννηση των διδύμων έγινε στις 10 Δεκεμβρίου του 2014. Η κόρη της, Γαβριέλα Θηρεσία Μαρία, γεννήθηκε πρώτη και ακολούθησε ο γιος της Ιάκωβος Ονώριος Ρενιέ, που είναι και ο διάδοχος του θρόνου.

Το 2021, ο Αλβέρτος και η Σαρλίν πέρασαν τη δέκατη επέτειο του γάμου τους χώρια λόγω της λοίμωξης ΩΡΛ της πριγκίπισσας και των επακόλουθων επεμβάσεων, που την άφησαν καθηλωμένη στη Νότια Αφρική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ