Βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας: Ποζάρουν με φόντο την παραλία - Πρωταγωνιστής ο Μάμπο, το σκυλάκι που απολαμβάνει τον άνεμο! (φωτό)

Παρά τον δυνατό άνεμο δεν πτοούνται ...

Ο βασιλιάς Willem-Alexander, η βασίλισσα Máxima και οι τρεις κόρες τους πόζαραν μπροστά στα φλας των φωτογράφων κατά τη διάρκεια της συνηθισμένης καλοκαιρινής φωτογράφησης.

Φέτος, η βασιλική οικογένεια πόζαρε στην παραλία της Χάγης πριν πετάξει στην Ελλάδα. Ο Μάμπο, μάλιστα, το σκυλάκι τους βρισκόταν σε πρώτο πλάνο στις φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη: 18 ετών η πριγκίπισσα Αλεξία της Ολλανδίας: Το παλάτι δημοσιοποίησε τη νέα της φωτογράφηση και είναι καλλονή

Η φωτογράφιση στην παραλία ακυρώθηκε πέρυσι

Εδώ και δεκαετίες συνηθίζεται η ολλανδική βασιλική οικογένεια να φωτογραφίζεται δύο φορές του χρόνου, πριν από τις χειμερινές διακοπές και πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές. Η καλοκαιρινή φωτογράφηση ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου 2023, σε παραλία της Χάγης. Δεκάδες Ολλανδοί φωτογράφοι προσκαλούνται κάθε χρόνο να παρακολουθήσουν αυτή τη συνεδρία, λίγο πριν αφήσουν μερικές εβδομάδες ιδιωτικότητας στην οικογένεια που μπορεί να απολαύσει τις διακοπές της.

Ο βασιλιάς Willem-Alexander και η Βασίλισσα Máxima συνοδεύτηκαν από τις τρεις κόρες τους στο Zuiderstrand αυτή την Παρασκευή. Η πριγκίπισσα Catharina-Amalia, η Princess of Orange, η Princess Alexia και η Princess Ariane θα μπορούν να μοιραστούν μαζί μερικές εβδομάδες διακοπών. Τα τελευταία χρόνια, τα κορίτσια δυσκολεύονταν να ταιριάξουν τα προγράμματά τους, λόγω των διαφορετικών σχολικών ημερολογίων. Η καλοκαιρινή φωτογράφιση και η χειμερινή φωτογράφιση είχαν επίσης ανατραπεί τα τελευταία χρόνια για τον ίδιο λόγο.

Η Ολλανδική Βασιλική Οικογένεια "κόντρα" στον άνεμο στην παραλία

Η πριγκίπισσα Αμαλία, 19 ετών, μόλις ολοκλήρωσε το πρώτο έτος των πανεπιστημιακών της σπουδών στο Άμστερνταμ. Η πριγκίπισσα Αλεξία, που μόλις έκλεισε τα 18, έλαβε το διεθνές απολυτήριο της πριν από λίγες μέρες στο UWC Atlantic College στην Ουαλία. Η πριγκίπισσα Ariane, 16 ετών, πρόκειται να ξεκινήσει τα δύο τελευταία χρόνια της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επέλεξε επίσης ένα σχολείο στο δίκτυο UWC, σε ένα ιταλικό ίδρυμα, στα σύνορα με τη Σλοβενία.

Ο Mambo διασκεδάζει πολύ τους φωτογράφους 

Η φετινή καλοκαιρινή φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε σε παραλία της Χάγης. Δύσκολο το βασιλικό ζευγάρι και οι κόρες τους να κρατήσουν τα μαλλιά τους στη θέση τους, που φυσούσε ο δυνατός αέρας. Αυτή η υπαίθρια φωτογράφηση στην παραλία του μπαρ La Cantina, ήταν πραγματική απόλαυση για τον Mambo, τον σκύλο της οικογένειας που έτρεξε στην άμμο μόλις έφυγε από την αγκαλιά της βασίλισσας Máxima.

Διαβάστε ακόμη: Η γκαρνταρόμπα δύο βασιλισσών: Τι φόρεσαν η Μάξιμα της Ολλανδίας και η Ματθίλδη του Βελγίου στην συνάντησή τους (φωτό)

Αυτές τις μέρες ο βασιλιάς Willem-Alexander θα πιλοτάρει το αεροπλάνο που θα μεταφέρει την οικογένειά του στην Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι διαθέτουν εξοχική κατοικία κοντά στο παραθαλάσσιο θέρετρο Δωρούφι στην Πελοπόννησο.

Η περσινή φωτογράφιση θα γινόταν πάλι στην παραλία. Οι καιρικές συνθήκες είχαν αναγκάσει τη βασιλική οικογένεια και τους φωτογράφους να βρουν ένα plan B την ώρα της λήψης. Η φωτογράφιση είχε γίνει τελικά στο παλάτι Noordeinde, το χώρο εργασίας του βασιλιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ