Ομορφιές μου... στην άτακτη Μύκονο: Καλλονές του διαγωνισμού, Μις Παγκόσμιος Τουρισμός κατέκλυσαν το νησί (βίντεο)

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, η Μύκονος έχει γεμίσει από αιθέριες υπάρξεις, που μαγνητίζουν πάνω τους όλα τα βλέμματα και ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη.

Οι εκπρόσωποι της Βενεζουέλας και της Αργεντινής, στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Παγκόσμιος Τουρισμός, βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο νησί των ανέμων και έχουν ξετρελάνει επισκέπτες και ντόπιους.

Τα δύο κορίτσια επισκέφθηκαν το beach restaurant Kuzina στον Ορνό και πόζαραν στην κάμερα του Mykonos Live TV ξεσηκώνοντας με τις καμπύλες και τις αναλογίες τους.

Το βράδυ, μαζί με άλλες υποψήφιες, συνοδευόμενες από τον Γιώργο Κουτούλια, είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στα κοσμικά Ματογιάννια.

Σημειώνεται ότι ο διαγωνισμός, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, έχει σκοπό την προβολή των πανέμορφων τοπίων της Ελλάδας σε όλον τον κόσμο.

Λατρεία με τη Μύκονο

Σημειώνεται πως οι καλλονές των καλλιστείων Μις Παγκόσμιος Τουρισμός επισκέπτονται κάθε χρόνο τη Μύκονο.

Και πέρυσι έξι από τις φιναλίστ φόρεσαν καυτά μαγιό και πόζαραν με ναζί και θηλυκότητα στην κάμερα του Mykonos Live TV μετατρέποντας την παραλία σε πασαρέλα.

Τα κορίτσια με την ομορφιά και τις αναλογίες του προκάλεσαν… ταραχή στους άρρενες λουόμενους. Στην συνέχεια οι κοπέλες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις εκλεκτές γεύσεις του εστιατορίου Pasaji.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ