O David και η Victoria Beckham γιόρτασαν 24 χρόνια γάμου: Το δείπνο με τα παιδιά τους & το εκθαμβωτικό κοστούμι της σχεδιάστριας

Μετά από 4 παιδιά και 24 χρόνια γάμου, είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 

Η Βικτόρια Μπέκαμ έδειχνε αξεπέραστα κομψή καθώς αυτή και ο σύζυγός της Ντέιβιντ απόλαυσαν ένα πλούσιο δείπνο έξω με τα παιδιά τους για να γιορτάσουν την 24η επέτειο του γάμου τους.

 

 

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 1999 και γιόρτασε την 24η επέτειό του την Τρίτη, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο γεύμα στο Λονδίνο.

 

 

 

Δείτε επίσης: Happy Anniversary για τους Beckhams! 24 χρόνια κοινής πορείας και συνεχίζουν - Η throwback φωτό που δε θα τους αναγνωρίσετε!

 

 

Τα παιδιά τους - ο Ρόμεο, 20 ετών, ο Κρουζ, 18 ετών και η Χάρπερ, 11 ετών - τους συνόδευσαν στη βραδινή έξοδο, ενώ ο μεγαλύτερος γιος τους Μπρούκλιν, 24 ετών, απουσίαζε καθώς ζει στις ΗΠΑ.

 

 

Η σχεδιάστρια μόδας ανάρτησε στο Instagram πολλές φωτογραφίες από την έξοδο, αποδεικνύοντας ότι αυτή και ο David είναι τόσο αγαπημένοι όσο ποτέ.

Η 49χρονη, έκανε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση με λευκό φαρδύ παντελόνι και ασορτί σακάκι, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο τοπ.

Από την άλλη η κόρη της Χάρπερ, φορούσε ένα cute μωβ floral φόρεμα από This & Other Stories. Η 11χρονη κόρη του ζευγαριού είναι πανέμορφη και όπως όλα δείχνουν ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στην μόδα, αφού οι εμφανίσεις της είναι στυλάτες. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ