Η Madonna βγήκε από την εντατική αφού της χορήγησαν φάρμακο για υπερβολική δόση ναρκωτικών - Αδύναμη και εξαντλημένη (φωτό)

Τι τρέχει με την υγεία της Μαντόνα; 

«Αδύναμη και πολύ κουρασμένη» παραμένει η Μαντόνα, η οποία αναρρώνει από μια βακτηριακή λοίμωξη που την οδήγησε σε νοσηλεία την περασμένη εβδομάδα.

Σύφωνα με πηγές που μίλησαν στο TMZ, η 64χρονη σούπερ σταρ είναι ως επί το πλείστον κλινήρης, καθώς παραμένει «αδύναμη και πολύ κουρασμένη» μετά τη δοκιμασία, η οποία την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η ανάρρωση της δεν πηγαίνει τόσο γρήγορα όσο θα περίμενε

Πηγές μάλιστα με άμεση γνώση δήλωσαν στο TMZ: «Η ανάρρωση της Μαντόνα δεν πηγαίνει τόσο γρήγορα όσο περίμενε. Εξακολουθεί να είναι αδύναμη και πολύ κουρασμένη, περνώντας σημαντικό χρόνο στο κρεβάτι».

Το πρόβλημα αυτό υγείας της Μαντόνα, οδήγησε στην αναβολή της επικείμενης περιοδείας της με τίτλο «The Celebration Tour», η οποία ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ του Καναδά.

Δείτε επίσης: Madonna: Πως είναι η κατάσταση της υγείας της; - H ανησυχία των manager της και η εντατική (φωτό)

Την περασμένη εβδομάδα, ο μάνατζέρ της, Γκάι Οζιάρι, δήλωσε πως «αυτή τη στιγμή θα πρέπει να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία».

H τελευταία ανάρτηση της τραγουδίστριας

Την επανέφεραν με φάρμακο που χρησιμοποιείται και για περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών

Πολλά δημοσιεύματα, ανέφεραν πως χρειάστηκε να "επανέλθει" με μια ένεση που χρησιμοποιείται σε περιστατικά υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών. 

Το 64χρονο ποπ είδωλο βρέθηκε "χωρίς τις αισθήσεις της" στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη προς τα τέλη Ιουνίου, αφού υπέστη αυτό που πιστεύεται ότι ήταν μια "σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη", και τώρα οι ειδικοί ισχυρίστηκαν στο RadarOnline ότι της χορηγήθηκε μια ένεση που χρησιμοποιείται συχνά για να αντιστρέψει τις συνέπειες μιας υπερβολικής δόσης ναρκωτικών, αναφέρει το femalefirst. o. uk.

Κατά το δημοσίευμα η περίπτωση της Μαντόνα εντάσσεται στην δεύτερη κατηγορία χρήσης του Narcan καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η βασίλισσα της ποπ είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντόνα αφού βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου για τουλάχιστον ένα βράδυ νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη σε ΜΕΘ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ