Γιώργος Καπουτζίδης για Λιάγκα: «Έχει γίνει θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας χωρίς να ξέρει τι λέει» (βίντεο)

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός μιλάει στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» για τις αλλαγές στην ελληνική κοινωνία

Στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται», κάθισε ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τις «Σέρρες», τις σειρές που έχει γράψει, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει μπροστά από τις κάμερες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και στα όσα κατά καιρούς έχει πει ο Γιώργος Λιάγκας για το συγκεκριμένο θέμα.

«Προσπαθούσα να πω πάντα πράγματα που είχα στην καρδιά μου, μέσα από τις δουλειές μου. Τώρα μπορώ να το κάνω και έξω από αυτές. Πάντα ήθελα να πω κάτι που θα βοηθήσει, θα κάνει τον άλλον να έρθει σε πιο σωστή κατεύθυνσή. Σε μια ενσυναίσθηση που δεν ξέραμε καν τη λέξη τότε. Για να μάθεις, πρέπει να θες να μάθεις. Για να διορθωθείς πρέπει να θες. Έχω κάνει λάθη, τα έχω αναγνωρίσει, έγω ζητήσει συγγνώμη. Η πρόθεσή μου ήταν πάντα καλή», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Για τις  «Σέρρες», απάντησε: «Τελειώνω το γράψιμο τώρα. Είναι 10 νέα επεισόδια και φτάνω στο τέλος. Είμαι στο 8ο. Γυρίσματα δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσουν. Θα είναι πιο αισθηματική η δεύτερη σεζόν και πιο επικεντρωμένη στον έρωτα όλων».

Για την προσωπική του ζωή και την περίοδο που είναι σε σχέση: «Όταν έχω σύντροφο0 θέλω να κάνει παρέα και με τους φίλους μου. Να είναι κομμάτι της παρέας. Δεν ξεχνάω τους φίλους μου, για ένα διάστημα όλοι χάνονται. Εμένα οι φίλοι μου με δικαιολογούν και ερωτευμένος να μην είμαι».Έβλεπα τον Λιάγκα που μιλούσε με τον πρόεδρο των Σπαρτιατών για τους ομοφυλόφιλους. Για ποιο λόγο; Δεν ξέρετε, αφού δεν ξέρετε, ασ το. Κι ο Λιάγκας έχει γίνει σαν θεωρητικός της ομοφυλοφιλίας. 15 χρόνια προσπαθεί να τελειώσει τη β’ γυμνασίου για την ομοφυλοφιλία και δεν την τελειώνει. Άλλες φορές λέει καλά, άλλες φορές δεν λέει. Άστο ρε φίλε, θα μιλήσει κανένας άλλος , πρέπει να μιλήσεις εσύ; Δεν είναι κακό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ