Γιατί ανησυχούν οι θαυμαστές της Κέιτ & του Ουίλιαμ; - "Θα πρέπει να πάνε τις καλοκαιρινές τους διακοπές σύντομα ..."

Έχουν φορτωμένο πρόγραμμα ...

Η Κέιτ Μίντλετον ταξιδεύει σε όλη την Αγγλία με το ρόλο της ως πριγκίπισσας της Ουαλίας. Όχι μόνο παρευρέθηκε στη Σκωτσέζικη στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Εδιμβούργο, αλλά πέρασε χρόνο στο Wimbledon και υποστήριξε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα πόλο στο Windsor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Το φορτωμένο πρόγραμμά της δεν πέρασε απαρατήρητο από τους βασιλικούς θαυμαστές, οι οποίοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το πόσα έχει να κάνεις. «Εσείς οι δύο είστε τόσο απασχολημένοι! Πηγαίνετε στο Εδιμβούργο και ξαφνικά θα επιστρέψετε ξανά εδώ την επόμενη μέρα! Πώς βρίσκετε την ενέργεια και τον χρόνο να χωρέσετε όλοι;», ρώτησε ένας βασιλικός θαυμαστής, με έναν δεύτερο να προσθέτει: «Είμαι εξαντλημένος και κοιτάζω πόσα κάνουν αυτοί οι δύο».

Διαβάστε ακόμη: Κέιτ Μίντλετον η καλή σύζυγος! Στο πλευρό του Ουίλιαμ σε φιλανθρωπικό αγώνα - Τι φόρεσε η αγαπημένη πριγκίπισσα; (φωτό)

Ένας τρίτος συμφώνησε, σχολιάζοντας: «Σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να πάνε τις καλοκαιρινές τους διακοπές σύντομα. Κάνουν πολλές εμφανίσεις». Πράγματι, ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα πρέπει σύντομα να κάνουν ένα διάλειμμα από το πολυσύχναστο πρόγραμμά τους, με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις να ολοκληρώνουν την πρώτη τους χρονιά στο Lambrook αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ