Ο Νίκος Κοκλώνης για την πρόταση στην Κατερίνα Στικούδη από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα - "Θα την στηρίξω αν το θέλει" (βίντεο)

Ο Νίκος Κοκλώνης εξήγησε τι συνέβη

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Κατερίνα Στικούδη να αποχωρεί από το πλευρό του Νίκου Κοκλώνη, για να ενσωματωθεί στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, γεγονός που ωστόσο δεν θα γίνει, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο παραγωγός.

«Με τους συνεργάτες μου συζητάω, οπότε όταν την πήραν από τον ΑΝΤ1 να τη ζητήσουν, με πήρε και με ρώτησε τι να κάνει. Λέω, εγώ δεν θα κόψω τον δρόμο σε κανέναν συνεργάτη να κάνει κάτι μεγαλύτερο, αν του προτείνουν. Όμως επίσης δεν θα αφήσω κανέναν συνεργάτη μου, όσο μπορώ, να τον υποβιβάσουν κάπου. Downgrade δεν θα επιτρέψω. Της έγινε αυτή η πρόταση, αλλά νομίζω ότι η BW έχει πάρα πολλές δυνατότητες για να κάνει παραγωγές και τηλεοπτικά πράγματα. Η πρόταση δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε ένα παιδί της BW. Για να φύγεις από εμάς, πρέπει να πάρεις μια καλύτερη πρόταση», ξεκαθάρισε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Στην Ελένη Βουλγαράκη θεωρητικά ήταν καλύτερη η πρόταση. Ο Λιάγκας της έκανε μια πρόταση για ένα καθημερινό πρότζεκτ και ήταν καλύτερο για εκείνη. Την αφήσαμε, πήγε στη Σίσσυ, το συζήτησαν, είναι upgrade. Στην Κατερίνα Στικούδη αυτό που της προτάθηκε ήταν χειρότερο από ότι αυτό που είναι μαζί μου. Την Κατερίνα Στικούδη τη βλέπω σε δική της παρουσίαση, σε ένα δίδυμο, Φελίσια και επίσης έρχεται J2US και η συνταγή δεν αλλάζει, δεν μου αρέσει να αλλάζω συνεργάτες».

Αναφορικά με το αν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα αποχωρήσει από το «Χαμογέλα και πάλι», απάντησε: «Θα βρίσκεται σε μία άλλη εκπομπή, δεν του έχω κάνει την πρόταση ακόμα. Δεν το ξέρει ούτε η Σίσσυ. Εκείνοι θα αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν. Τα παιδιά που ανήκουν στην BW έχουν την ευελιξία να δοκιμαστούν σε πρότζεκτ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ