Celine Dion: Ραγίζει καρδιές η αδερφή της, Κλοντέτ - "Όλοι κάνουμε τον σταυρό μας"

Τι λέει για την υγεία της σπουδαίας τραγουδίστριας

Ήταν Δεκέμβριος του 2022 όταν η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε ότι πάσχει από ένα σοβαρό σύνδρομο, το οποίο οδηγεί σταδιακά στην πλήρη μυϊκή ακαμψία. Συγκεκριμένα το σύνδρομο του Stiff Person προκαλεί σπασμούς, κρίσεις επιληψίας και αποδυνάμωση των μυών.

Οι φαν της έκτοτε δεν έχουν κάποιο νεότερο για την κατάσταση της υγείας της, με τη Σελίν Ντιόν να έχει ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

Οι δηλώσεις της Κλοντέτ Ντιόν
Η αδερφή της Κλοντέτ Ντιόν έστειλε το δικό της θετικό μήνυμα
εκφράζοντας την ελπίδα για την εξέλιξη της υγείας της αδερφής της.

Διαβάστε ακόμη: Celine Dion: Παρατάει το τραγούδι και γίνεται ηθοποιός; Πρωταγωνιστεί στη ρομαντική κομεντί «Lοve again» - Δείτε βίντεο

Συγκεκριμένα μιλώντας στον παρουσιαστή Ζαν-Φιλίπ Βότιερ είπε: «Όλοι κάνουμε τον σταυρό μας και εκτιμώ την ανησυχία του κόσμου». Στη συνέχεια αναφερόμενη στην αδερφή της τόνισε: «Δουλεύει σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη: Σελίν Ντιόν: Η ταινία για τη ζωή & τα 40 χρόνια στο τραγούδι - Ο πολύ μεγαλύτερος σύζυγος - Πυγμαλίων - Οι αντιδράσεις της Καναδέζας μαμάς (φώτο-βίντεο)

Τέλος αναφερόμενη σε όσους διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις είπε: «Σταματήστε να προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε. Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Την αγαπάμε αρκετά για να μπορούμε να καταλάβουμε και να την αφήσουμε ήσυχη. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ