Σύσσωμη η πριγκιπική οικογένεια του Ουίλιαμ & της Κέιτ - Που πήγαν μαζί με τα μικρά τους (φωτό)

Family time!

Μία οικογενειακή έξοδο πραγματοποίησαν ο Ουίλιαμ με την Κέιτ και τα παιδάκια τους.

Συγκεκριμένα, ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας με τα παιδιά τους, τον Πρίγκιπα Τζορτζ, την Πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον Πρίγκιπα Λούις βρέθηκαν στο Royal International Air Tattoo που εδρεύει στο Fairford στο Gloucestershire και επιβιβάστηκαν στο C-17 Transporter που είχε επαναπατρίσει τα λείψανα της βασίλισσας Ελισάβετ από τη Σκωτία στο Λονδίνο.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Γιατί ανησυχούν οι θαυμαστές της Κέιτ & του Ουίλιαμ; - "Θα πρέπει να πάνε τις καλοκαιρινές τους διακοπές σύντομα ..."

Η έξοδος της Παρασκευής (14/7) σηματοδότησε την πρώτη φορά που τα παιδιά εμφανίστηκαν δημόσια μετά το Trooping the Color στις 17 Ιουνίου. Ο Τζορτζ φόρεσε ένα μπλε τοπ πόλο με χακί παντελόνι και μπότες, ενώ η Σάρλοτ φαινόταν γλυκιά με ένα ριγέ φόρεμαμε λευκή ζακέτα. Εν τω μεταξύ, ο Λούις φόρεσε πουκάμισο και σορτς.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ σακάκι με ρίγες από την ιταλική εταιρεία, Blazé Milano και ένα απλό λευκό τοπ, αλλά κι ένα navy παντελόνι.

Διαβάστε ακόμη: Έξαλλοι οι πολίτες με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ: Γιατί η νέα παιδική χαρά τους, προκάλεσε αντιδράσεις (φωτό)

Να σημειώσουμε ότι ο Ουίλιαμ ήταν πιλότος ασθενοφόρου για το East Anglian Air Ambulance και πιλότος ελικοπτέρου της RAF που εδρεύει στην κοιλάδα RAF στο Anglesey, όταν ο Τζοτζ ήταν μόλις μωρό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ