Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative - THI) ανακοίνωσε νέα ηγεσία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative – THI) εκφράζει την εκτίμησή του στην Τίνα Κούρπα για την προσφορά της 

Η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative - THI) ανακοίνωσε στις 6 Ιουλίου ότι ο Peter Poulos αναλαμβάνει καθήκοντα Προσωρινού Εκτελεστικού Διευθυντή καθώς η Τίνα Κούρπα αποχωρεί προκειμένου να ακολουθήσει νέες προκλήσεις.  

Ο κ. Andrew N. Liveris, Επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, σχολίασε: "Η Τίνα υπήρξε ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Ελληνική Πρωτοβουλία κατά τη διάρκεια της θητείας της και της ευχόμαστε τα καλύτερα στις νέες της επιδιώξεις". 

Ο κ. George P. Stamas, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, σημείωσε: "Η Τίνα θα παραμείνει ένα σημαντικό μέρος της THI και στο μέλλον, καθώς προσβλέπουμε στη συνεχή συνεισφορά της. Γνωρίζω ότι μιλάω εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζοντας τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας για την αφοσίωσή της στην αποστολή της THI και για όλα όσα πετύχαμε μαζί. Και είναι συναρπαστικό για όλους μας να καλωσορίζουμε ξανά τον Πήτερ Πούλος ως Προσωρινό Εκτελεστικό Διευθυντή της THI. Η προηγούμενη υπηρεσία του για πολλά χρόνια βοήθησε στο να χτιστεί η Ελληνική Πρωτοβουλία στο θεσμό που είναι σήμερα". 

Η κ. Κούρπα εκφράζοντας τις ευχαριστίες της δήλωσε: "Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο της THI για την ευκαιρία που μου έδωσε να υπηρετήσω αυτόν τον εξαιρετικό οργανισμό τα τελευταία τρία χρόνια. Και ευχαριστώ την οικογένεια της THI για τη φιλία της. Ανυπομονώ να είμαι πάντα μέλος της οικογένειας της THI". 

Ο κ. Πούλος δήλωσε: "Είναι τιμή μου να υπηρετώ ως Προσωρινός Εκτελεστικός Διευθυντής και ευχαριστώ την Τίνα που αφήνει τη THI σε μια απίστευτα ισχυρή θέση. Έχουμε μεγάλη δυναμική και προσβλέπουμε σε μια σειρά από επιτεύγματα στο εγγύς μέλλον, καθώς ξεκινάμε τη νέα μας Κοινωνία Μελών 1821 (1821 Membership Society) και χτίζουμε πάνω σε μια χρονιά ρεκόρ. Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη όλων." 

Λίγα λόγια για την Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative – THI) 

Αποστολή μας: Η επένδυση στο μέλλον της Ελλάδας, μέσα από φιλανθρωπικές δράσεις και προγράμματα που στοχεύουν στην οικονομική ανάκαμψη. Κινητοποιούμε ανθρώπους με στόχο την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.  Είμαστε η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative – TΗΙ) – ένα παγκόσμιο κίνημα των Ελλήνων της Διασποράς. 

Περισσότερες πληροφορίες στο websitethehellenicinitiative.org  

Follow Us:  

Instagram @the_hellenic_initiative  

Facebook @thehellenicinitiative  

Twitter @THI_OneGreece  

LinkedIn @TheHellenicInitiative  

You Tube https://www.youtube.com/user/HellenicInitiative2  

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ