Σεφ Κουτσόπουλος: Τρυφερή στιγμή με το γιο του στην παραλία (φωτό)

Φιλιά και αγκαλιές!

Μπάνιο μαζί με τον μικρούλι του έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Ο γνωστός σεφ τον Σεπτέμβριο έγινε μπαμπάς και έκτοτε ζει την απόλυτη ευτυχία με το μωράκι του και την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Για το ζευγάρι είναι το πρώτο καλοκαίρι που περνούν ως οικογένεια και κάθε στιγμή είναι μοναδική. Απολαμβάνουν τις διακοπές τους, τον ήλιο και τη θάλασσα και δείχνουν ευτυχισμένοι.

Το Σάββατο 15 Ιουλίου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μια τρυφερή φωτογραφία από την παραλία, στην οποία τον βλέπουμε να δίνει ένα φιλί στον μικρό του γιο.

«Στις κουφάλες αντίο και τους δήθεν καλούς. Ένα γιο για του μάγκες που με τις ατάκες τους φέρνουν σεισμούς. Μην το βάζετε κάτω τ’ ακούς, γιατί αλλιώς θα χαθούμε μ’ αυτούς», έγραψε στην λεζάντα όπου παραπέμπει σε στίχους τραγουδιού των Χατζηφραγκέτα.

Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους στις 16 Σεπτεμβρίου. Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ήρθε η Άνοιξη και έκανε την πρώτη του εξόρμηση στην φύση με τον γιο του - Τα παιχνίδια & οι αγκαλιές

Ο γνωστός σεφ μιλώντας για τις στιγμές με τον γιο του στην εκπομπή Breakfast@Star, έχει πει: «Στην πραγματική ζωή δε λέω συνταγές στον γιο μου για να κοιμηθεί. Τώρα έχω ξεκινήσει και του διαβάζω τις εισαγωγές από τα βινύλια. Έχω πολλά βινύλια οπότε, προσπαθώ να τον σπρώξω από τώρα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα βέβαια… Προς το παρόν δεν έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας για να πάρω τον Σωτήρη Κοντιζά, είναι καλόβολος ο μικρός και ήσυχος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ