Μαριάντα Πιερίδη για το παιδί της: ''Θέλω να βάλω τα κλάματα'' - Τι συνέβη στον αέρα του ΟΡΕΝ; (βίντεο)

Μίλησε για ένα περιστατικό 

Σε ένα ατυχές περιστατικό που έτυχε στην ίδια και τον γιο της αναφέρθηκε η Μαριάντα Πιερίδη μέσα από την εκπομπή  Καλοκαίρι Yes.

Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή τη σχετική εξομολόγηση της Γωγώς Γαρυφάλλου, περιέγραψε ένα σκηνικό που εκτυλίχθηκε σε παιδική χαρά και το οποίο την εξόργισε.

 

 

«Εμένα μου έχει τύχει στην Τήνο αυτό. Τελικά όλοι οι γονείς έχουμε αντιμετωπίσει τέτοια γεγονότα. Είναι τραγικό, δεν ξέρω αν μπορώ να το αναφέρω στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη στον αέρα του ΟΡΕΝ.

 

 

«Είμαι έξω από την παιδική χαρά και να τρέχω σαν λυσσασμένη να προλάβω να πάρω το παιδί μου από τα χέρια ενός λίγο μεγαλύτερου παιδιού, που πιάνει την μπάλα και του την σκάει. Το τι λέξεις έβγαλε το στόμα του μπροστά στο παιδί μου! Το λέω τώρα και θέλω να βάλω τα κλάματα από τα νεύρα», περιέγραψε στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

 

 

«Είπε λέξεις που εγώ δεν τις έχω ακούσει από ενήλικα. Βρισιές! Τη μαμά του δεν την βρήκαμε ποτέ, ήρθε ένας μπαμπάς, γιατί τον ειδοποίησε κάποιος άλλος. Εγώ κρατούσα εκεί το παιδάκι μέχρι να έρθει κάποιος γονέας», συνέχισε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Εννοείται ότι φτάσαμε και πιο ψηλά, να μην το συζητήσουμε», κατέληξε η τραγουδίστρια, ενώ λίγο νωρίτερα και η Φελίσια Τσαλαπάτη είχε αφηγηθεί ένα παρόμοιο περιστατικό βίας που έτυχε στο παιδί της και στο οποίο ήταν παρούσα.

Να σημειώσουμε πως η ίδια παντρεύτηκε τον Ιανουάριο του 2017 τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση και ο γιος τους ήρθε στην ζωή τον Μάρτιο του 2014

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ