Ροζ Barbie ντύθηκε η Ευγενία Νιάρχου: Tο tailor-made φόρεμα, χειροποίητο από μοδίστρα των Άλπεων (φωτό)

Δείτε το υπέροχο φόρεμα της.... 

Φρενίτιδα επικρατεί τις τελευταίες μέρες, με την Βarbie, αφού έγινε επιτέλους η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας. 

Το σενάριο της Barbie υπογράφει η πολυβραβευμένη και προτεινόμενη για Όσκαρ σκηνοθέτις και σεναριογράφος, Γκρέτα Γκέργουιγκ (Little Women και Lady Bird), και πρωταγωνιστούν οι προτεινόμενοι για Όσκαρ, Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ στους ρόλους της Μπάρμπι και του Κεν.

Διάσημοι stars σε όλο τον κόσμο φοράνε ροζ outfits και πηγαίνουν στις προβολές της. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Ευγενία Νιάρχου. 

Instagram /venyxworld

Η εγγονή του Σταύρου Νιάρχου πόζαρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα υπέροχο baby pink φόρεμα, το οποίο είναι  χειροποίητο από μοδίστρα των Άλπεων. 

H μοδίστρα ονομάζεται Annina Pfuel και  είναι δημιουργική διευθύντρια, σχεδιάστρια κοστουμιών και σκηνικών για παραγωγές όπερας, μουσικών βίντεο, κινηματογράφου και μόδας

Η Βαυαρή σχεδιάστρια αποφάσισε να ξεκινήσει το 2019 την Annina Dirndl, μια μάρκα για φορέματα υψηλής ποιότητας και αλπικά ρούχα

Κάθε Ντιρντλ (να ένδυμα βαμβακερής ύφανσης, το οποίο συνθέτουν μπλούζα, κορμάκι, φούστα και ποδιά) είναι μοναδικό και χειροποίητο με την υψηλότερη ποιότητα υφασμάτων που παράγονται σε παραδοσιακούς μύλους στην Αυστρία και τη Γερμανία.

annina-dirndl.com

Η δημιουργία αποτελείται όπως θα δείτε από ένα λευκό μπλουζάκι με μανίκια 3/4 και από πάνω του το θεικό ροζ dress. H ίδια ανάρτησε στα stories της πολλά στιγμιότυπα, ενώ την είδαμε να ποζάρει και με φίλες της. 

Δείτε επίσης: Ευγενία Νιάρχου: Δηλώνει in love με την Ελλάδα και απαθανατίζει το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα - ο γοητευτικός σύνοδός της στις εξορμήσεις (φωτό)

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά της και τα πέρασε στην Ελλάδα. 

Η εγγονή του Σταύρου Νιάρχου πόζαρε μπροστά από ένα λιμάνι, φωτογραφήθηκε χωρίς το επάνω μέρος του μαγιώ της, ενώ έδειξε και την  τούρτα γενεθλίων της.

 

 

 

 

Ακόμα, κοινοποίησε την παρουσία της στο Ηρώδειο για τη συναυλία των Kraftwerk μέσα από stories.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ