Μπραντ Πιτ και Ινές ντε Ραμόν: Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος - Το ρομαντικό καλοκαίρι τους (φωτό)

Ο ηθοποιός είναι ερωτευμένος και περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του. 

Ο Brad Pitt και η Ines de Ramon απολαμβάνουν ένα ρομαντικό καλοκαίρι μαζί.

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί πριν από οκτώ μήνες και ένας συνεργάτης του 32χρονου μοντέλου είπε στο PEOPLE ότι οι δυό τους τα πηγαίνουν τέλεια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? ? ???? (@x.ines_ramon)

Η πηγή πρόσθεσε επίσης ότι  έχουν περάσει ποιοτικό χρόνο στην Ευρώπη, που σημαίνει πως έχουν κάνει μαζί αρκετά ταξίδια. 

Δείτε επίσης: Μπραντ Πιτ: ''Περνάω την καλύτερη στιγμή της ζωής μου'' - Tι έχει αλλάξει στην ζωή του ηθοποιού; (φωτό - βίντεο)

"Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί αυτό το καλοκαίρι, καθώς πραγματικά απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου'' λέει ο πληροφοριοδότης στο περιοδικό . "Είναι προφανές σε όποιον τους βλέπει μαζί". 

Μια πηγή από το περιβάλλον του 59χρονου Πιτ είπε στο PEOPLE ότι πέρασε το καλοκαίρι στην Ευρώπη, όπου γύριζε μια ταινία για τους αγώνες της Formula 1, μέχρι που η απεργία της SAG-AFTRA ανάγκασε την παραγωγή να ανασταλεί.

"Εξακολουθεί να διατηρεί κατοικία στο Chateau Miraval και περνάει πολύ χρόνο εκεί και αλλού στην Ευρώπη". "Και η Ines έχει έρθει αρκετές φορές για να τον δει". 

Δείτε επίσης: Οι διακοπές του Brad Pitt με την Ines: Έδεσαν περισσότερο μετά τα διαζύγια τους - Ο πρώην της καλλονής

Ο Πιτ και η ντε Ραμόν εθεάθησαν για πρώτη φορά δημόσια μαζί σε μια συναυλία στο Λος Άντζελες τον Νοέμβριο. Πηγές δήλωσαν τότε ότι στην πραγματικότητα έβγαιναν για "μερικούς μήνες" πριν από αυτό.

Nα σημειώσουμε πως η Ινές και ο πρώην σύζυγός της,  πρωταγωνιστής του Vampire Diaries Πολ Γουέσλι, χώρισαν αθόρυβα τον Μάιο του 2022 μετά από τρία χρόνια γάμου. Φέρεται να γνώρισε τον Pitt μέσω ενός κοινού φίλου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ