Η αγαπημένη μας "Φοίβη" από τα φιλαράκια έγινε 60! Οι τρυφερές ευχές μέσα από throwback φωτό της Τζένιφερ Άνιστον & της Κόρτνεϊ Κοξ

Οι καλύτερες φίλες

Για περισσότερα από 10 χρόνια ήταν κολλητές στη μεγάλη οθόνη αλλά και στη ζωή!

Η Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ και η Λίζα Κούντροου αποτελούν ζωντανό παράδειγμα πως όσα χρόνια και να περάσουν οι αληθινές φιλίες μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

Με αφορμή τα γενέθλια της Λίζας η οποία χθες (30/7) έγινε 60 ετών οι δύο φίλες και πρώην συμπρωταγωνίστριες της της ευχήθηκαν με τον πιο γλυκό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Άνιστον: Αψεγάδιαστη με το μίνι chandelier φόρεμα στην πρεμιέρα της - Διαχρονική ομορφιά που... ζαλίζει! (φωτό - βίντεο)

Μέσα από ένα φωτογραφικό καρουζέλ με στιγμιότυπα από το παρόν και το παρελθόν και φυσικά την αγαπημένη σειρά "Φιλαράκια" είπαν χρόνια πολλά στη Λίζα Κούντροου ή αλλιώς "Φοίβη".

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Άνιστον: Τι είναι αυτό που την εκνευρίζει με το που το ακούει; - "Δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνει"

«Παρακαλώ ελάτε μαζί μου να γιορτάσουμε έναν από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους στον πλανήτη. Lisa Kudrow! Είναι φίλη και οικογένεια μου για σχεδόν 30 απίστευτα χρόνια. Σε λατρεύω… Σε αγαπώ, γλυκιά μου Floosh. Μία από τις πιο ταλαντούχες κωμικούς/ηθοποιούς που είχα την μεγάλη τιμή να συνεργαστώ μαζί της όλα αυτά τα ένδοξα χρόνια και θα έρθουν κι άλλα! Χρόνια πολλά Lisa», έγραψε στη λεζάντα η Τζένιφερ Άνιστον.

Ενώ η  Κόρτνεϊ Κοξ σημείωσε:  «Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου. Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια: Το ChatGPT δεν σου έδωσε ούτε κατά διάνοια την ποσότητα αγάπης που νιώθω για σένα. Είσαι το πιο έξυπνο, το πιο αστείο, το πιο στοχαστικό άτομο. Πάντα νιώθω ότι με βλέπουν και με αγαπούν όταν βρίσκομαι κοντά σου. Αυτό είναι το δώρο που δίνεις σε αυτούς που αγαπάς».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ