Ο καλλονός Αλέξιος χθες με τη γιαγιά του βασίλισσα Άννα Μαρία στις Σπέτσες – Το αγαπημένο νησί της οικογένειας

Καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα και το αγαπημένο τους νησί, τις Σπέτσες πέρασαν τα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ένα ακόμη καλοκαίρι στην Ελλάδα απολαμβάνουν ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, επτά μήνες μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το ζευγάρι, από τους πρώτους μήνες του καλοκαιριού βρίσκεται στην Ελλάδα απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, τόσο με τα παιδιά του όσο και με τους αγαπημένους του φίλους.

Μάλιστα, η Μαρί Σαντάλ, όπως συνηθίζει, κοινοποίησε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram διάφορες οικογενειακές στιγμές, δείχνοντας στις λεζάντες την αγάπη που έχει για την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα: Σπάνια κοινή εμφάνιση για τον 24χρονο πρίγκιπα Κωνσταντίνο Αλέξιο με την 36χρονη φίλη του, Poppy Delevingne - Που πήγαν; (φωτό)

Αυτές τις ημέρες ο πρίγκιπας Παύλος και η Μαρί Σαντάλ βρίσκονται στις Σπέτσες, ενώ μαζί τους εκτός από τα παιδιά τους, βρίσκεται και η Άννα Μαρία.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Ολυμπία, Κωνσταντίνος-Αλέξιος διακοπές στην Τοσκάνη, μαζί και η Πόπι Ντελεβίν - Δείτε φωτογραφίες των παιδιών του Παύλου & της Μαρί Σαντάλ

Την αποκάλυψη έκανε η Μαρί Σαντάλ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της, Κωνσταντίνο Αλέξιο και την πεθερά της, Άννα Μαρία.

Διαβάστε ακόμα: Τρυφερό ενσταντανέ από τις διακοπές της βασιλικής οικογένειας - Καπετάνιος ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος με την ελληνική σημαία να ανεμίζει

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ