Κατερίνα Στικούδη: Είμαι αγχωμένη που θα συνεργαστώ με την Κριστίνα Αγκιλέρα (βίντεο)

Για τη συνεργασία της με την Κριστίνα Αγκιλέρα και τη La Zarra, αλλά και τις συναυλίες της μίλησε η Κατερίνα Στικούδη.

Σε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Καλοκαίρι #Yes" προχώρησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία αυτή την περίοδο πραγματοποιεί συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Μιλώντας, αρχικά, για την συνεργασία της με το δημοφιλές pop icon και εκπρόσωπο της Γαλλίας στη φετινή Eurovision La Zarra, στο ντουέτο "Evidemment", είπε: "Ήταν κάτι πολύ όμορφο, ειλικρινά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι ένα τραγούδι που με το που το άκουσα για πρώτη φορά, μου άρεσε πάρα πολύ. Έπρεπε να πάει καλύτερα, η αλήθεια είναι".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της ως opening act στη μεγάλη συναυλία με την παγκοσμίως γνωστή pop star Κριστίνα Αγκιλέρα, στο φετινό Europride που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στη Μάλτα, δηλώνοντας: "Έχω άγχος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα, αλλά είμαι συγκεντρωμένη, θέλω να παρουσιάσω κάτι πολύ όμορφο".

Διαβάστε ακόιμη: Βαγγέλης Σερίφης: Κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης με το ΚΚΕ ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη

"Έχουμε ετοιμάσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ ωραίες χορογραφίες, φανταστικά κοστούμια" πρόσθεσε η Κατερίνα Στικούδη, συμπληρώνοντας πως με την ίδια την Κριστίνα Αγκιλέρα δεν έχει μιλήσει ακόμη.

Τέλος, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε πως αυτή την περίοδο δεν κάνει συζητήσεις για κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ