Χριστίνα Μπόμπα: Κάνει break από τα social media - Τι λέει στο τελευταίο post της (φωτό)

Γιατί;

Ένα διάλειμμα χρειάζεται η Χριστίνα Μπόμπα από τα social media.

Μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η influencer μοιράστηκε με τους 739 χιλιάδες ακολούθους της μία σημαντική απόφαση.

Social Media Break!

Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. ?

Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις. ?

Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. ?‍♀️

Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας ?, ανέφερε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Και φυσικά δίπλα της σε αυτή την απόφαση είναι ο σύζυγος της, Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος σχολίασε με το εικονίδο του "Top"

Η Χριστίνα Μπόμπα διατηρεί έναν ενεργό λογαριαμσό στα social media με καθημερινές αναρτήσεις που αφορούν είτε τα επαγγελματικά της, είτε την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Μπόμπα: Casual βόλτα στην Αθήνα με mini μαύρο φόρεμα - Οι cut outs λεπτομέρειες & τα πιο άνετα σανδάλια (φωτό)

Ωστόσο, τώρα το καλοκαίρι όπως όλοι μας έτσι κι εκείνη χρειάζεται ένα διάλειμμα ώστε να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους της και φυσικά στα διδυμάκια της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ