Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Ευχές για τα γενέθλιά της από την αδερφή της Πριγκίπισσα Ευγενία - Χρόνια πολλά μεγάλη αδερφή, σε αγαπώ πολύ!

Με αδημοσίευτη φωτογραφία ευχήθηκε για τα γενέθλια της Πριγκίπισσας Βεατρίκης της, η αδερφή της Πριγκίπισσα Ευγενία!

Η πριγκίπισσα Ευγενία ευχήθηκε σήμερα Τετάρτη 9 Αυγούστου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, “χρόνια πολλά” για τα γνέθλιά της, στην πολυαγαπημένη της αδερφή, πριγκίπισσα Βεατρίκη. Αν και αργοπορημένα, η πριγκίπισσα Ευγενία συγκίνησε τους ακολούθους της με δυο πολύ γλυκές φωτογραφίες από τις διακοπές τους, που δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Οι θαυμαστές δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν τον ιδιαίτερο δεσμό που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πριγκίπισσες, καθώς φαίνεται να έχουν εξαιρετική αδελφική σχέση. 

Στη δημοσίευση της πριγκίπισσας Ευγενίας, τα δυο κορίτσια αποτυπώνονται με ένα λαμπερό χαμόγελο να απολαμβάνουν τις χειμερινές διακοπές τους σε μια παραλία.

Instagram @princesseugenie

 

 

Πώς γιόρτσασε τα γενέθλιά της η πριγκίπσσα Βεατρίκη

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον, γιόρτασε ιδιωτικά τα 35α γενέθλιά της, τα οποία ήταν χθες 8 Αυγούστου. Σε αντίθεση με τα μέλη της οικογένειάς της που διατηρούν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Βεατρική διατηρεί χαμηλό προφίλ στο διαδίκτυο. Έχει μια κόρη που ονομάζεται Σιένα με τον σύζυγό της Εδουάρδο, ο οποίος έχει επίσης έναν γιο από προηγούμενη σχέση.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το ζευγάρι είχε ένα φορτωμένο πρόγραμμα. Παρευρέθηκαν στον βασιλικό γάμο του διαδόχου Χουσεΐν στην Ιορδανία, όπου η Βεατρίκη φόρεσε μια τιάρα που έκανε περήφανη τη μητέρα της. Έκαναν επίσης το ντεμπούτο τους στο Royal Ascot, επευφημώντας σε ιπποδρομίες από το royal box. Το ζευγάρι γιόρτασε την τρίτη επέτειο του γάμου του τον Ιούλιο, με τον Εδουάρδο να δημοσιεύει ένα εγκάρδιο αφιέρωμα στο Instagram μαζί με φωτογραφίες του γάμου τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Πρίγκιπας Χάρι στο Τόκυο! Αγκαλιά με τον κολλητό του, Nacho Figueras - Έλειπε από το πλευρό του η Μέγκαν (φωτό - βίντεο)

Μετά την επέτειό τους, η Βεατρίκη και ο Εδουάρδος εθεάθησαν στο Saint-Tropez της Γαλλίας, όπου μοιράστηκαν μια γλυκιά στιγμή δίπλα στο λιμάνι. Η Γαλλία έχει σημασία για το ζευγάρι, καθώς είχαν κάνει έναν μίνι μήνα του μέλιτος εκεί μετά τον γάμο τους το 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ