Η Eva Longoria με το πιο hot μπικίνι του φετινού καλοκαιριού - Κάνει ηλιοθεραπεία στην Ισπανία & δοκιμάζει τοπικά φαγητά (φωτό)

Όλες το θέλουμε!

Στην Ισπανία βρίσκεται η Eva Longoria!

Η ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύζυγο της, José 'Pepe' Bastón και τον 5χρονων γιο τους, Santiago.

Διαβάστε ακόμη: Η Eva Longoria στην πιο glam εμφάνιση της - Με κίτρινο φόρεμα φουλ στην παγιέτα απολαμβάνει το ποτό της (φωτό)

Η Εύα Λονγκόρια διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο instagram και φροντίζει καθημερινά σχεδόν να ενημερώνει τους 9,5 εκατομμύρια ακολούθους της για την καθημερινότητα της, που είναι και τι κάνει.

Έτσι και αυτή τη φορά ανήρτησε ένα φωτογραφικό καρουζέλ μέσα από το οποίο βλέπουμε την ίδια σε άκρως καλοκαιρινό mood.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται να κάνει ηλιοθεραπεία με ένα hot μαύρο μπικίνι με κορδόνια, μαύρα γυαλιά και καπέλο, για να προστατευτεί από τον ήλιο.

Διαβάστε ακόμη: Εύα Λονγκόρια χωρίς μακιγιάζ: «Ας είμαστε αληθινοί για ένα δευτερόλεπτο» - Αποκαλύπτει πώς είναι στην πραγματικότητα

Eva Longoria kissing her son's forehead whilst he sleeps in her arms
instagram @evalongoria

Σε άλλα στιγμιότυπα μας δείχνει απίθανα τοπία και λαχταριστά ισπανικά φαγητα (παέγια!), ενώ στο τελευταίο κλικ κρατάει αγκαλιά τον μικρό της ενώ κοιμάται.

Eva Longoria with her husband and friends
instagram @evalongoria

Δεν είναι γνωστό πού μένει η σταρ του Χόλιγουντ, αλλά νωρίτερα φέτος αγόρασε ένα σπίτι στην Costa del Sol της Ισπανίας. Το εκπληκτικό ακίνητο βρίσκεται κοντά στο Puerto Banús και έχει σχεδιαστεί από τον Melvin Villarroel, έναν διάσημο αρχιτέκτονα της πόλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ