Σάλος με πατατάκια: Γονείς αντιδρούν για τα σνακ με γεύση γεννητικών οργάνων - Οι γεύσεις πέους και αιδοίου ανάρπαστες στα παιδιά

Γονείς καταγγέλουν τα πατατάκια με γεύση γεννητικών οργάνων!

Πολλές είναι οι καταγγελίες που έχουν υποβληθεί από γονείς για πατατάκια που διανέμονται από μια ελληνική εταιρεία με έδρα τα Χανιά της Κρήτης και που προορίζονται αποκλειστικά για ενήλικες. Τα συγκεκριμένα πατατάκια έχουν κερδίσει δημοτικότητα μεταξύ ανηλίκων, καθώς τους κεντρίζει την προσοχή η "ιδιαίτερη" γεύση τους...

Τα προϊόντα αυτά παράγονται από τη λιθουανική εταιρεία Chazz, η οποία αρχικά εισήγαγε το 2022 τα πατατάκια με γεύση γεννητικών οργάνων, τόσο αντρικών όσο και γυναικείων. Σύμφωνα με την εταιρεία, το προϊόν δημιουργήθηκε ως απάντηση σε μια έρευνα που δείχνει πως οι "millennials κάνουν τρεις φορές λιγότερο σεξ από τους γονείς τους στην ίδια ηλικία". Η συσκευασία περιλαμβάνει την εικόνα μιας πανέμορφης γυναίκας με κόκκινα εσώρουχα, παρόμοια με την Jessica Rabbit, πάνω σε ένα σωρό πατατάκια. Αυτή είναι η εικόνα για τη θηλυκή γεύση των σνκα, ενώ για την ανδρική γεύση, υπάρχει η εικόνα ενός μυώδους άντρα, ανάλογου του Tarzan, με ένα φύλλο συκιάς να καλύπτει το επίμαχο σημείο. Επίσης, η συσκευασία περιλαμβάνει κοινωνικά μηνύματα, όπως "όλα τα σώματα είναι νόστιμα" και "ναι στο σεξ".

Τι λέει η εταιρεία για τα πατατάκια

Η Chazz περιγράφει το προϊόν ως κατάλληλο για "γενναίους" και "ελεύθερους ανθρώπους," μεταξύ άλλων.

Αυτά τα πατατάκια, τα οποία κοστίζουν σχεδόν 10 ευρώ, διανέμονται σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Η διανομή αναλαμβάνεται από μια εταιρεία με έδρα τα Χανιά. Παρά το γεγονός ότι έχουν σήμανση μόνο για ενήλικες (18+), τα ανήλικα παιδιά βρίσκουν τρόπους να τα προμηθευτούν μέσω διαδικτύου και, σύμφωνα με αναφορές, αυτά τα "ακατάλληλα" σνακ πωλούνται και σε περίπτερα, κάνοντας την πρόσβαση σε αυτά ακόμη πιο εύκολη για μικρά παιδιά.

Αυτά τα πατατάκια για ενήλικες που θεωρούνται "απαγορευμένες" γεύσεις, σύμφωνα με τους γονείς γίνονται έξτρα ποθητά από τα παιδιά, καθώς τα ζητήματα γύρω από το σεξ είναι δελεαστικά για τις παιδικές και εφηβικές ηλικίες. Ωστόσο, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για τη σήμανση τροφίμων, εκτός των τροφίμων βρεφών, δεν προβλέπει ηλικιακή κατηγοριοποίηση των τροφίμων. Επομένως, τα περίπτερα και οι ηλεκτρονικές εταιρείες δεν μπορούν νομίμως να κατηγορηθούν για την πώληση σε ανήλικους. Ως εκ τούτου, η σήμανση είναι παραπλανητική, παράνομη και φαίνεται να ενθαρρύνει εσκεμμένα την πώληση σε ανήλικους.

Η αντίδρασης της Σμαράγδας Καρύδη όταν δοκίμασε τα πατατάκια με γεύση γεννητικών οργάνων

Σε προηγούμενο επεισόδιο της εκπομπής "The 2Night Show," ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε δοκιμάσει ο ίδιος αυτά τα πατατάκια και μοιράστηκε την εμπειρία στον λογαριασμό του στο Instagram. Μια άλλη εκπομπή φιλοξενούσε τη Σμαράγδα Καρύδη, στην οποία ο Αρναούτογλου πρόσφερε πατατάκια με γεύση γεννητικών οργάνων, τα οποία αυτή τα βρήκε κάπως "ξινά."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ