Χαμός με την vintage pic: Δέσπω Διαμαντίδου - Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Καλοκαιρινή ποζα των ερωτευμένων για 10 χρόνια - Ο χωρισμός για την Αλίκη

Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν....

Μια σπάνια vintage φωτογραφία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Δέσπως Διαμαντίδου δημοσίευσε στον λογαριασμό της @elenasdiary_blog, στο Instagram η Έλενα Μακρή - Λυμπέρη.

Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο βλέπουμε τους δύο ηθοποιούς με τα μαγιό τους να χαλαρώνουν στην παραλία στις αρχές της δεκαετίας του 60. 

Ο Παπαμιχαήλ και η Διαμαντίδου ήταν ζευγάρι εκείνη την εποχή. Παρά το γεγονός ότι τους χώριζαν 18 χρόνια (εκείνη ήταν μεγαλύτερή του) έζησαν έναν μεγάλο έρωτα με τον Τύπο να μιλά τότε ακόμα και για κρυφό γάμο, κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Μετά από δέκα χρόνια χώρισαν, αφού ο Παπαμιχαήλ γνώρισε και ερωτεύτηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη. 

«Αναμνήσεις από μια ξένοιαστη καλοκαιρινή εκδρομή στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 60 με μια σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Παπαμιχαήλ την εποχή που είχε δεσμό με τη Δέσπω Διαμαντίδου. Η μακροχρόνια σχέση του Παπαμιχαήλ και της Διαμαντίδου κράτησε περίπου μια δεκαετία και θα λάμβανε ξαφνικό τέλος την σεζόν 64-65, όταν οι δυο τους έπαιξαν στην «Κολόμπ» του Ανούιγ με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Πάρε τα μέτρα σου» λέγεται ότι είπε η Μελίνα στη Δέσπω, όταν έγινε γνωστή η συνεργασία πριν περάσουν όμως μερικοί μήνες, ο Παπαμιχαήλ έκανε πρόταση γάμου στην Αλίκη επί σκηνής.

Η συνέχεια γνωστή» διαβάζουμε στην ανάρτηση της Έλενας Μακρή - Λυμπέρη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ