Παγκόσμιο πρωτάθλημα Στίβου: Χάλκινο μετάλλιο για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35 χλμ. βάδην

Άλλο ένα μετάλλιο για την Ελληνίδα Πρωταθλήτρια!

Χάλκινη στέφθηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 35 χλμ βάδην του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Βουδαπέστη. Πρόκειται για μια ακόμα σημαντική διάκριση στην καριέρα της μετά τα δυο χρυσά μετάλλια που είχε λάβει πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου.

Επιπλέον, το χάλκινο της Ντρισμπιώτη είναι το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Ελληνίδα αθλήτρια ολοκλήρωσε τη διαδρομή των 35 χιλιομέτρων σε χρόνο 2:43:22.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τερμάτισε με την ελληνική σημαία στα χέρια υψωμένη. Αμέσως ξέσπασε σε δάκρυα συγκίνησης για αυτό της το κατόρθωμα.

Eurokinissi

Eurokinissi

Η έμπειρη αθλήτρια μετά τη 15η θέση στα 20χλμ. βάδην, πήρε θέση εκκίνησης στα 35χλμ. βάδην και κάνοντας μια εξαιρετική κούρσα όχι μόνο σε επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, αλλά και τακτικής έφτασε στον μεγάλο της στόχο. 

Το χρυσό μετάλλιο στις γυναίκες πήγε στην Ισπανίδα Μαρία Πέρεθ, η οποία τερμάτισε σε 2:38:40, ενώ τη 2η θέση κατέλαβε η Γκαρσία Λεόν από το Περού σε 2:40:52, με την Ελληνίδα αθλήτρια να κλείνει την τριάδα.

Eurokinissi

Διαβάστε επίσης: Good news το χρυσό μετάλλιο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη - Πρώτη στα 20χλμ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο βάδην

Κατά τον τερματισμό της, ο κόσμος που βρισκόταν εκεί την αποθέωσε για τη μεγάλη της επιτυχία.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ