13 χρόνια γάμου για τον πρίγκιπα Νικόλαο & την Τατιάνα Μπλάτνικ -Σπάνιες φωτό από την υπέροχη τελετή στις Σπέτσες

Χρόνια πολλά!

Την επέτειο των 13 χρόνων γάμου τους γιορτάζουν ο πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DNARoyals (@dnaroyals)

Ήταν στις 25 Αυγούστου του 2020 όταν η κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας αριστοκράτισσας Μαρί Μπίερλαϊν και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας - Μαρίας, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λαμπερός τους γάμος έγινε στις Σπέτσες στη Μονή του Αγίου Νικολάου με τον Νικόλαο να φτάνει δια θαλάσσης από το Πόρτο Χέλι. Να σημειωθεί ότι η οικογένειά του διατηρεί σπίτι εκεί.

Διαβάστε ακόμη: Οικογένεια Γκλύξμπουργκ - Πάσχα: Νικόλαος & Τατιάνα στο Σικάγο - Παύλος & Μαρί Σαντάλ στο Χάμπτονς - Το πρώτο, χωρίς τον πατέρα τους Κωνσταντίνο

Η γαμήλια δεξίωση έγινε στο κτήμα Κουτσή, στην Κουζουλού Σπετσών και οι υψηλοί προσκεκλημένοι δοκίμασαν από τον εκλεκτό μπουφέ, που περιλάμβανε από μεσογειακές νοστιμιές, μέχρι παραδοσιακές, ελληνικές γεύσεις.


instagram @dnaroyals

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι αδελφοί του Νικόλαου, Παύλος και Φίλιππος, τα τρία αδέλφια της Τατιάνας, Μπόρις, Ιγκόρ και Ατίλιο και ο παιδικός φίλος του Νικόλαου, Νάσος Θανόπουλος .

Το νυφικό της Τατιάνας ήταν δια χειρός Angel Sanchez, ενός μεγάλου Οίκου από την Βενεζουέλα, την χώρα όπου γεννήθηκε.

Διαβάστε ακόμη: Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο πρίγκιπας Νικόλας εύχονται Καλά Χριστούγεννα - «γεμάτα αγάπη, γέλιο, υγεία και ευτυχία» (φωτό)

Κομψός και ο γαμπρός, είχε φορέσει ένα γκρι σμόκιν με ασορτί γιλέκο και γαλάζια γραβάτα.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο.

Χρόνια πολλά λοιπόν!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ