Alexandra Paul: Νεκρή η Ολυμπιονίκης στο καλλιτεχνικό πατινάζ - σκοτώθηκε σε καραμπόλα αυτοκινήτων, ο 10 μηνών γιος της επέζησε από θαύμα (φωτό -βίντεο))

Πένθος στο καλλιτεχνικό πατινάζ....

Η Alexandra Paul, ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ σκοτώθηκε όταν ένα ανεξέλεγκτο φορτηγό έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της - αλλά ο μικρός της γιος που βρισκόταν επίσης στο όχημα εκείνη τη στιγμή,  επέζησε.

Η 31χρονη αθλήτρια περίμενε σε μια ουρά κυκλοφορίας με τον 10 μηνών γιο της, Τσάρλι, κατά τη διάρκεια εργασιών σε δρόμο λίγο έξω από το Μέλανκτον του Οντάριο, όταν ένα φορτηγό μπήκε στη ζώνη εργασιών και έπεσε πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα, σκοτώνοντάς την.

 

Η επαρχιακή αστυνομία του Οντάριο δήλωσε ότι το φορτηγό δεν έκοψε ταχύτητα και συγκρούστηκε με επτά οχήματα που βρίσκονταν στο δρόμο.

Η Paul κηρύχθηκε νεκρή επί τόπου.

 

Διαγωνίστηκε σε ένα τμήμα ντουέτου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας, μαζί με τον Mitchell Islam, με το ζευγάρι να καταλαμβάνει τη δέκατη όγδοη θέση. Στη συνέχεια, η  Paul ακολούθησε σπουδές στις νομικές επιστήμες.

Η συνεργασία της με τον Ισλάμ ήταν επίσης ρομαντική, με το ζευγάρι να παντρεύεται τον Σεπτέμβριο του 2021 και να καλωσορίζει λίγο αργότερα το μωράκι του, το οποίο ονόμασαν Τσάρλι.

Ο Τσάρλι, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα τη στιγμή της σύγκρουσης, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο νοσηλεύεται με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του.

Τρεις άλλοι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων μια 45χρονη γυναίκα και ένας 28χρονος άνδρας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς. 

 

Ένας 67χρονος άνδρας, ο οποίος χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από το όχημά του από τα σωστικά συνεργεία, μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε κέντρο τραυμάτων της περιοχής του Τορόντο με σοβαρά τραύματα, ανέφερε ο Canadian Press.

Η Αλεξάνδρα συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 μαζί με τον παρτενέρ της στο πατινάζ, Mitchell Islam.

Το ζευγάρι συνεργάστηκε το 2009 και κέρδισε τον τίτλο του junior ice dance στο εθνικό πρωτάθλημα του Καναδά. Ένα χρόνο αργότερα, έφεραν ένα ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ Νέων της ISU.

 

Οι Paul και Islam κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο εθνικό πρωτάθλημα το 2011, το 2014 και το 2015 κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, σύμφωνα με το Skate Canada.

Κέρδισαν επίσης μετάλλια τέσσερις φορές σε διεθνείς διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του χάλκινου μεταλλίου στο U. S. Classic International του 2016.

 

Η ίδια συνέχισε τις σπουδές της και πήρε πτυχίο νομικής. Εργαζόταν ως συνεργάτης δικηγόρος στο Barriston Law τη στιγμή του θανάτου της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ