Βίασε και σκότωσε 83 γυναίκες: Ο Mikhail Popkov ζητά να αποφυλακιστεί για να πολεμήσει στην Ουκρανία – Ο Πούτιν στέλνει serial killer στις μάχες (φωτό & βίντεο)

Ο Πούτιν συγχωρεί όσους πολεμούν και μένουν ζωντανοί για έξι μήνες.

Ο πιο αιμοσταγής κατά συρροή δολοφόνος της Ρωσίας προσφέρεται εθελοντικά να πολεμήσει για τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία, με την προϋπόθεση να…αποφυλακιστεί.

Ο 58χρονος Mikhail Popkov, θέλει να συμμετάσχει σε ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο όπου χιλιάδες δολοφόνοι, βιαστές και άλλοι σκληροί εγκληματίες να γίνονται μισθοφόροι.

Ο Πούτιν συγχωρεί όσους πολεμούν και μένουν ζωντανοί για έξι μήνες.

Πρώην αστυνομικός ο Mikhail Popkov - με το παρατσούκλι «Ο Λυκάνθρωπος» και ο «Μανιακός του Ανγκάρσκ» - έχει σκοτώσει 83 γυναίκες και εκτίει δις ισόβια συν εννέα χρόνια μετά από τρεις ξεχωριστές δίκες.

Ο Popkov βίασε τα περισσότερα θύματά του ηλικίας 18 έως 50 ετών πριν τα σκοτώσει με τσεκούρια, σφυριά, μαχαίρια, κατσαβίδια και φτυάρια.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για περισσότερα θύματα από τα 83 με τον αριθμό να πλησιάζει τα 200!

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για serial killer, οι ρωσικές αρχές επέτρεψαν στην κρατική τηλεόραση να του πάρει συνέντευξη πίσω από τα κάγκελα καθώς παρακαλούσε να ενωθεί με τους μαχητές του Πούτιν, ισχυριζόμενος ότι είχε εμπειρία ραδιοηλεκτρονικής από την εποχή του ως στρατεύσιμος του Κόκκινου Στρατού.

Ελπίζει να χρησιμοποιήσει το σχέδιο του Κρεμλίνου που απελευθέρωσε έως και 40.000 κατάδικους για να κερδίσει την ελευθερία του.

Sex attacker Mikhail Popkov, 58, wants to join a controversial scheme that has seen thousands of murderers, rapists and other hardened criminals become mercenaries

Ο Popkov ομολογεί ακόμη και ξαφνικά περισσότερες δολοφονίες καθώς προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στον ιδιωτικό στρατό Βάγκνερ, με επικεφαλής τον σύντροφο του Πούτιν, Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο οποίος υποστηρίζει την εισβολή του Κρεμλίνου στην Ουκρανία.

«Ποιο είναι το όνειρό σου;» ρωτήθηκε και απάντησε: «Να μπω στο στρατό. Δεν θα δίσταζα να συμμετάσχω στον πόλεμο. Αναφέρομαι στο στρατιωτικό μου επάγγελμα, νομίζω ότι έχει αρκετά μεγάλη ζήτηση τώρα. Αν και είναι μάλλον πιο μοντέρνο στις μέρες μας – ραδιοηλεκτρονικά. Παρόλο που είμαι στη φυλακή για 10 χρόνια, δεν νομίζω ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να μάθω γρήγορα».

Ex-policeman Popkov - nicknamed 'The Werewolf' and the 'Angarsk Maniac' - has killed 83 women. Pictured: six of his victims

Παντρεμένος πατέρας του ενός παιδιού, ο Popkov ήταν ο τρόμος των γυναικών μεταξύ του 1992 και του 2010 στην πόλη της πατρίδας του, Ανγκάρσκ, την οποία ήθελε να «καθαρίσει από τις πόρνες».

Μια ψυχιατρική αξιολόγηση διέγνωσε ότι ο Popkov πάσχει από ανθρωποκτονική μανία, «μια κατάσταση όταν ένα άτομο έχει μια παράλογη επιθυμία να σκοτώσει κάποιον», ανέφερε το TASS.

Παρόλα αυτά, ο μαζικός δολοφόνος κηρύχθηκε υγιής.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας μπήκε να δουλέψει στη φυλακή φτιάχνοντας μάσκες προσώπου.

«Υπήρξαν στιγμές που νόμιζα ότι η θανατική ποινή ήταν καλύτερη», είπε.

Η Ρωσία έχει μορατόριουμ στη χρήση της θανατικής ποινής από το 1996. Πριν από αυτό, οι καταδικασθέντες πυροβολήθηκαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού από έναν εκτελεστή.

Married father-of-one Popkov conducted a reign of terror against women out alone between 1992 and 2010

Υπονόησε ότι η επιθυμία του να πολεμήσει στον πόλεμο ήταν πιο δυνατή από μια απλή επιθυμία.

«Αυτό δεν είναι παιχνίδι στον υπολογιστή, δεν είναι βιβλία φαντασίας για υπερήρωες», είπε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ