Έως 15 Σεπτεμβρίου η προθεσμία για κράτηση χώρου στην Hannover Messe 2024

Η έκθεση θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της στο Εκθεσιακό Κέντρο του Αννοβέρου από τις 22 έως τις 26 Απριλίου 2024

Δυνατότητα έγκαιρης κράτησης χώρου (Early Bird) έως 15 Σεπτεμβρίου 2023 για συμμετοχή στην HANNOVER MESSE 2024 δίνεται σε όσες εταιρείες επιθυμούν αποκτήσουν παρουσία στην κορυφαία έκθεση βιομηχανικής τεχνολογίας στον κόσμο, που διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Αννοβέρου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Συγκεκριμένα, η HANNOVER MESSE θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της στο Εκθεσιακό Κέντρο του Αννοβέρου από τις 22 έως τις 26 Απριλίου 2024, υποστηρίζοντας τη δικτύωση με νέους συνεργάτες και πελάτες του βιομηχανικού κλάδου. Εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες από όλον τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και τις πρωτοποριακές καινοτομίες, μεταξύ άλλων, στον τομέα της τεχνολογίας, της τεχνητής νοημοσύνης, του υδρογόνου και της ενεργειακής διαχείρισης.

Στην τελευταία επιτυχημένη διοργάνωση της HANNOVER MESSE 2023, περισσότεροι από 4.000 εκθέτες παρουσίασαν τις δικές τους λύσεις για μια ψηφιακή, δικτυωμένη και βιώσιμη βιομηχανία, σε 130.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η Ελλάδα θα συμμετέχει για ακόμα μια χρονιά στη διοργάνωση του 2024, δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες εκθέτες να προωθήσουν τα προϊόντα και τις προτάσεις τους μέσω της HANNOVER MESSE, της σημαντικότερης διεθνούς πλατφόρμας βιομηχανικού μετασχηματισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την HANNOVER MESSE 2024 κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Αννοβέρου στην Ελλάδα, στο τηλ. 210 64 19 041, E-Mail: hannovermesse@ahk.com.gr ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.hannovermesse.de/de/.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ