Ολοκουζουλός καβγάς στην Κρήτη: Μαλωσαν & τραυματίστηκαν 2 νεαροί για μία προσπέραση - Μπήκαν στον καβγά οι συγγενείς - 8 συλλήψεις

Άγριος καβγάς ...

Μεγάλος καβγάς σημειώθηκε στην Κρήτη με αποτέλεσμα δύο άτομα να νοσηλευτούν.

Συγκεκριμένα, η σύγκρουση είχε ξεκινήσει νωρίτερα σε δρόμο στο χωριό Γαλιά όταν δύο νεαροί από κάθε οικογένεια  - ένας 25χρονος και ένας 19χρονος  - καβγάδισαν για μια προσπέραση με τα αυτοκίνητα. Στο επεισόδιο συμμετείχε και ο πατέρας. Λίγο αργότερα οι νεαροί συναντήθηκαν στο Κέντρο Υγείας επειδή είχαν τραυματιστεί από τον καυγά. 

Όταν ο ένας «έπεσε» πάνω στον άλλο έξω από το Κέντρο Υγείας, τότε ο καβγάς αναζωπυρώθηκε και η κάθε πλευρά κάλεσαν για «ενισχύσεις». 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Μαζωνάκης: Και ξαφνικά αρχίζει να χορεύει πεντοζάλη σε συναυλία του στη Κρήτη - κουζουλάθηκαν οι θεατές

Για το περιστατικό συνελήφθησαν τέσσερα άτομα από τη μια οικογένεια και συγκεκριμένα ο πατέρας και οι 3 γιοι από τη μια πλευρά ηλικιών 54 ετών, 25 ετών, 23 ετών και 21 ετών αντιστοίχως.

Από την άλλη πλευρά συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα, όλα αδέλφια μεταξύ τους, ηλικιών 29 ετών, 28 ετών, 23 ετών και 19 ετών αντίστοιχα. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του neakriti.gr αλληλομηνύθηκαν. Παράλληλα με τις συλλήψεις βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα σφυρί και ένα σπρέι πιπεριού.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση και σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, κατηγορίες για παράνομη οπλοφορία σπρέι πιπεριού, σφυριού, μαχαιριού, οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων από δράστη που οπλοφορούσε και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών παρά μη εξαρτημένου για ιδία χρήση.

Και οι 8 παραπέμφθηκαν να δικαστούν ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από neakriti.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ