Έλα Αχμέτ: πολύ αστείο το βίντεο της Aegean με την ξερόλα ταξιδιάρα που έχει πάει παντού στο τέλος…

Γέλιο χαρίζει η νέα διαφήμιση της Aegean με αφορμή τη νέα επέκταση του δικτύου της σε 165 συνολικά προορισμούς

Με μια ιδιαίτερα διασκεδαστική διαφήμιση επέλεξε να γιορτάσει την επέκταση του δικτύου της η Aegean, η οποία "πετάει" πια σε 165 προορισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μία κυρία, η οποία φροντίζει όπου βρίσκεται και ακούει ανθρώπους να μιλάνε για ταξίδια, φροντίζει να τους ενημερώσει ότι... "έχει πάει", είναι η πρωταγωνίστρια της νέας διαφήμισης της Aegean.

Στο γραφείο, σε κοινωνική δεξίωση, στο κομμωτήριο, στο οικογενειακό τραπέζι, μέσα στο αεροπλάνο αλλά ακόμη και... στην έρημο, η πρωταγωνίστρια διακόπτει την κουβέντα των ανθρώπων γύρω της για να τους ενημερώσει ότι γνωρίζει ήδη τον προορισμό για τον οποίο μιλούν και σχεδιάζουν να επισκεφτούν, ενημερώνοντάς τους ότι έχει πάει ήδη εκεί.

Η κατάληξη της πρωταγωνίστριας είναι κωμική, με τον Αχμέτ, τον οδηγό της καμήλας στην οποία επάνω κάθεται, να φεύγει αγανακτισμένος από τα πολλά "έχω πάει" που έχει ακούσει.

Η Aegean και η Ολυμπιακή προχώρησαν σε σημαντική αύξηση των προορισμών τους αυτό το καλοκαίρι ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο!

Προορισμοί όπως η Βασιλεία, η Κολωνία, το Αϊντχόβεν, η  Φλωρεντία, το Όσλο, το  Ριάντ, η  Πάφος, αλλά και η Ποντγκόριτσα προστέθηκαν ήδη από το χειμώνα στους προορισμούς στους οποίους η εταιρεία πετά από την Αθήνα.

Σε ό,τι αφορά τη Θεσσαλονίκη, ήδη από το χειμώνα, η εταιρεία πετά προς 12 προορισμούς εξωτερικού, σε Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο, Ιταλία, Κύπρο, Ισραήλ και 10 εσωτερικού, ενώ από το καλοκαίρι, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα 21 προορισμοί εξωτερικού και 14 εσωτερικού (11 χώρες), νούμερα που μεταφράζονται σε 10 νέα δρομολόγια εξωτερικού έναντι του 2019 και αύξηση έως 30%.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ