Νύχια φθινοπωρινά: Τα μανικιούρ της σεζόν έχουν χρώμα, ωραία σχέδια και σχήματα - Πάρτε ιδέες (φωτό)

Στην λίστα βρίσκουμε μεταξύ άλλων μεταλλικά μανό, ombre σχέδια, χρυσές άκρες και πολλά, πολλά ακόμα!

Το φθινόπωρο είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες τάσεις για τα μανικούρ της σεζόν!

Το refinery29.com ρώτησε τους πιο hot nail artists να μοιραστούν τα trends που θα έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή και στην λίστα βρίσκουμε μεταξύ άλλων μεταλλικά μανό, ombre σχέδια, χρυσές άκρες και πολλά, πολλά ακόμα!

Τα μανικιούρ έχουν το ύφος, αλλά και τα χρώματα της σεζόν με τους γήινους τόνους να κυριαρχούν.

1. Gold Drip Tips

 

 

 

Η Alexandra Teleki θα πει για τα Gold dripping tips ότι θα κυριαρχήσουν « λόγω της απλότητας — και της μοναδικότητας τους». Η ίδια πιστεύει ότι  μια πινελιά χρυσού, πάνω από ένα «γυμνό» μανικίουρ ταιριάζει σε όλους τις περιστάσεις. 

2. '90s Grunge Nails

 

Αυτή η τάση εμπνέεται από τις αποχρώσεις sienna (σκεφτείτε τα μολύβια χειλιών) και τα γυαλιστερά καστανά που φοριόντουσαν στα '90s.  «Λατρεύω τη βαθιά σοκολάτα και τα καμηλό καφέ για το AW22», λέει η session manicurist Ami Streets. «Οι τόνοι φαίνονται νευρικοί αλλά κομψοί και είναι πιο απαλοί από τη χρήση ενός jet-black βερνικιού».

3. Molten Metal Nails

 

 

Το Chrome επέστρεψε σε όλο του το μεγαλείο, λέει η βραβευμένη nail artist και τεχνικός Metta Francis. «Προβλέπω την ανάμειξη και το ταίριασμα ασημένιου και χρυσού» θα προσθέσει.

4. Italian Tips

 

 

Έχετε ακούσει για το ιταλικό μανικιούρ: «Το αγαπημένο μου μανικιούρ είναι τα tips ιταλικού στυλ σε συνδυασμό με στροβιλισμούς για να φτιάξετε ένα σετ από αταίριαστα νύχια», λέει η Alexandra. «Ξεκινήστε με ένα ανοιχτό, κρεμώδες χρώμα», συμβουλεύει.

5. Metallic Azure

 

 

«Οι μπλε αποχρώσεις φαίνονται σούπερ κομψές και είναι τάση αυτή τη σεζόν», λέει η Ami. Ωστόσο, τα παστέλ είναι λίγο πολύ καλοκαιρινά.  «Αντ' αυτού, επιλέξτε ένα μεταλλικό βερνίκι, σε νύχια με τετράγωνη άκρη, για ακόμα πιο τολμηρή εμφάνιση, που δίνει ένα νεύμα στην αναβίωση των τάσεων της δεκαετίας του '90».

6. Coffee Cup Nails

 

 

Για μια καθημερινή κλασική εμφάνιση, οι αποχρώσεις του καφέ θα είναι ο μεγάλος νικητής, λέει η Metta.

7. Aura Nails

 

 

 Αυτό το σετ από τον λογαριασμό @1.800.nailme στο Instagram συνδυάζει τις φθινοπωρινές αποχρώσεις του χακί, του σκούρου μπλε και του πορτοκαλί, που και οι τρεις nail artists με τους οποίους μιλήσε το Rifenery, προβλέπουν ότι θα κυριαρχήσουν φέτος, πάνω από όμορφα παστέλ μανό.

8. Reverse Ombre French Nails

 

 

Στα γαλλικά μανικιούρ με ombre οι μύτες δημιουργούνται ξεχωριστά, επαναλαμβάνοντας τα ίδια βήματα και συμπληρώνοντας με ένα υψηλής γυαλάδας top coat για να δημιουργήσετε μια δροσερή αντίθεση.

9. Cargo Nails

 

 

Αυτό το στυλ εμπνέεται από την αναβίωση των παντελονιών cargo, λέει η Ami.  «Έχω παρατηρήσει ότι το Fashion set λατρεύει όλα τα χακί καθώς μπαίνουμε στο φθινόπωρο».

10. Glazed French Nails

 

 

Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο ιριδίζον βρενίκι, πάνω από ένα γαλλικό μανικιούρ με λευκές άκρες για έξτρα λάμψη, η οποία θα είναι όμως διακριτική.

11. Nail Art Sandwich

 

 

Η Alexandra λεει ότι η τάση να «μπλέκουμε» ένα χρώμα με δύο νύχια βαμμένα σε διαφορετικά σχέδια, ήταν κάτι που αγαπήθηκε πολύ όλο τον χρόνο και η ίδια προσθέτει ότι οι βαθύτερες αποχρώσεις είναι ιδανικές για το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ